Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Veluwecamping

Wakker worden midden in de prachtige omgeving van de Veluwe, dat klinkt toch fantastisch? De Veluwe bestaat uit mooie bossen, heide en zandvlaktes. De omgeving is het hele jaar door adembenemend en ideaal voor wandelingen en fietstochten. Wilt u tijdens de vakantie ook graag naar het water? Camping Het Schinkel ligt vlakbij het recreatiegebied Bussloo. Hier kunt u genieten van het water en het strand waar u kunt zwemmen en varen. Daarnaast kunt u naar Park De Hoge Veluwe om verschillende plant- en diersoorten te bewonderen. Voor een leuke vakantie gaat u dus naar deze camping midden op de veluwe!

Veluwecamping Het Schinkel

Veluwecamping Het Schinkel ligt vlakbij Hoenderloo en Beekbergen en midden in de natuur. Wij proberen ervoor te zorgen dat u na een mooie wandeling, fietstocht of dagje uit kunt genieten van comfort en luxe. Het Schinkel staat bekend als gezellige camping waar u tot rust kunt komen, maar ook andere mensen kunt ontmoeten. Op onze Veluwecamping kunt u een duik nemen in het verwarmde zwembad, met de kinderen naar de buiten- of binnenspeeltuin of een kijkje nemen in onze dierenstallen. Hier staan geiten, schapen, kippen en konijnen die houden van aandacht! 

Kamperen of huren op de Veluwe?

Onze kampeerplaatsen zijn zeer ruim en staan op mooie en grote velden. In onze eigen accommodaties kunt u kiezen voor een koninklijk verblijf waar u het kampeergevoel hebt, maar dan met iets meer luxe. Voor een bijzonder verblijf kunt u ook slapen in een DrakenEi. In ons grote Drakennest liggen verschillende DrakenEieren waarin u 's nachts kunt wegdromen. 

Meer over onze Veluwecamping met zwembad

Veluwecamping

         

Omgeving van de Veluwe

Zin in een avontuur midden in de natuur? Dan is het Klimbos in Apeldoorn iets voor u! Hier klautert u door de bomen aan de hand van bruggen, netten en stevige lianen. Bewondert u liever verschillende dieren? In de omgeving van de Veluwe kunt u naar Burgers' Zoo, de Apenheul of het Dolfinarium voor een leuk dagje weg! Bekijk hier meer dagattracties.

Cultuur snuiven in de omgeving van de Veluwe? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden in de omgeving. Wellicht is het bezoeken van Paleis het Loo iets voor u! Of misschien een ritje in de Veluwse Stoomtrein of een uitje naar de Zandsculpturen. 

Komt u langs bij Camping 't Schinkel?

Wij heten u van harte welkom op onze camping en tijdens uw verblijf zult u merken dat wij steeds ons best doen om u een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen. 

Direct reserveren

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!