Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Camping op de Veluwe

Camping 't Schinkel is een gezellige camping op de Veluwe. Op onze camping staat het plezier van de kinderen hoog in het vaandel. Om aan de verwachtingen van de kinderen te voldoen, zijn er op onze camping vele faciliteiten waar uw kinderen zich volop kunnen vermaken. De dierenweide, het zwembad en de binnenspeeltuin zijn de favorieten van de vele vakantiegangers die u voor zijn geweest. Tenslotte weten wij als geen ander: als uw kind geniet, geniet u mee! 

Camping op de Veluwe

Camping 't Schinkel is centraal op de Veluwe gelegen, in het dorp Hoenderloo. We zijn dan ook een echte Veluwecamping te noemen. Als u het terrein van de camping verlaat, staat u direct in het groen van de Hoge Veluwe. Met uitgestrekte bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen is er een grote variateit aan natuur die geschikt is voor prachtige wandelingen en fietstochten. Met onze camping op de Veluwe als uitvalsbasis bezoekt u elke dag een ander deel van de prachtige Veluwe.

Vermaak voor jong en oud

Het thema op onze camping is een "koninklijk verblijf". De service staat dan ook voorop en speciaal voor kinderen zijn alle faciliteiten in een koninklijk thema. Onze animatie noemen we bijvoorbeeld de koninklijke hofhouding en u zult begrijpen dat ze op passende wijze zijn gekleed. Als dat niet voor onvergetelijke momenten zorgt...

Onze camping Veluwe beschikt over uitstekende 'koninklijke' faciliteiten. Zo zorgen de 'Hofvijvers' oftewel de zwembaden voor heel veel waterpret tijdens uw vakantie op de Veluwe. Voor kinderen is er genoeg te beleven op de camping. Zij zullen zich hartelijk vermaken in de binnenspeeltuin 'Het Drakennest' of nieuwe vriendjes maken in een van de speeltuinen. Wist u dat er op deze camping op de Veluwe ook diverse dieren te bewonderen zijn? 'De Koninklijke stallen' zijn een favoriet plekje voor veel kids met schapen, geiten, kippen, konijnen en zelfs een ezel waar je ook een ritje op mag maken. 

Ook aan horecafaciliteiten ontbreekt het er niet. Voor een snack of ijsje kunt u terecht bij de snackbar De Smulschuur. Verse broodjes voor het ontbijt kunt u in de minimarkt halen. Al deze voorzieningen zorgen er voor dat u een onvergetelijke vakantie op de camping op de Veluwe zult hebben. 

Alle voorzieningen van onze camping op de Veluwe

De kindvriendelijkste camping op de Veluwe

Op onze camping op de Veluwe zorgen wij er voor dat de kinderen een koninklijk verblijf hebben en echt in de watten gelegd worden. In de eerder genoemde speeltuinen kunnen de kinderen lekker spelen op de verschillende speeltoestellen. Lekker wippen op de zebra-wipwap, klimmen op het houten klimtoestel en heerlijk kliederen in het zand. Maar ook in de zwembaden kan meer worden gedaan dan alleen zwemmen. Zo kunnen de kinderen van de spetterende waterglijbaan glijden of lekker ondergesproeid worden door neptunes en zijn aanhangers.

 

Hond mee op vakantie? 

't Schinkel is een hondvriendelijke camping

Als u in Nederland op vakantie gaat, is het fijn om de hond gezellig mee te nemen. Als onderdeel van uw gezin is uw hond meer dan welkom. De Veluwe is een gebied waar het heerlijk vakantie vieren is met de hond en de reistijd is zeer acceptabel. Wij hebben dan ook gezorgd dat het ook uw hond aan niets ontbreekt zodat 't Schinkel zich echt een hondvriendelijke camping op de Veluwe mag noemen. In 2021 hebben wij o.a. een hondenspeeltuin gerealiseerd op de camping. Hier kunnen de honden zich volop en ongestoord uitleven. Wie weet maken niet alleen de kinderen, maar ook de honden nieuwe vrienden tijdens de vakantie.

 

Faciliteiten Camping 't Schinkel

Binnenspeeltuin Camping Veluwe 't Schinkel

Origineel overnachten op de Veluwe

Camping op de Veluwe Accommodatie

Kom gezellig kamperen

Camping 't Schinkel wordt ook wel een kinderkoninkrijk genoemd. Op deze supergezellige camping Veluwe is overal aan de kinderen gedacht. Komt u ook samen met uw kinderen naar onze camping? Neem uw eigen kampeermiddel en zet m neer op onze comfortabele kampeerplekken. Zo´n plek is circa 100 m2 groot, waardoor u alle ruimte voor uw caravan, voortent en/of bijzettent heeft. Op elke kampeerplek vindt u een wateraansluiting, afvoer en stroomvoorziening van 6 of 10 ampère.

Ja, ik kom kamperen op de leukste camping op de Veluwe

 

Huur een luxe accommodatie

Ook kunt u op onze camping op de Veluwe verblijven in een luxe huuraccommodatie. Natuurlijk zijn deze volledig volgens ons thema "koninklijk verblijf" ontworpen en ingericht. Kiest u bijvoorbeeld voor een koninklijk verblijf, dan kiest u voor een 4-persoons luxe chalet met veranda. Het chalet is volledig ingericht. Dit betekent dat er een volledig ingerichte keuken is, een woonkamer met televisie, een badkamer, twee slaapkamers en de mogelijkheid voor de ontbijtservice. U krijgt de lekkerste broodjes dus gewoon in de accommodatie bezorgd. Als dat niet koninklijk is...

Accommodatie huren op camping Veluwe

 

Dromen worden werkelijkheid in het Drakenei

Heeft u altijd al de hoofdrol willen spelen in een sprookje? Dat kan op Camping 't Schinkel. Als u het Drakenei reserveert bent u de trotse (tijdelijke) eigenaar van een heus drakenei waarin u kunt overnachten. Het ei is geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 2 kleine kinderen. Het ei beschikt over een groot 2x2 meter bed, een bankje met een lade en een heel sprookjesachtig uiterlijk. Er is geen douche aanwezig in het ei, dus daarvoor zult u naar de koninklijke badhuizen moeten uitwijken. Lijkt u dit een unieke plek voor uw vakantie?

Ja, ik kom graag naar 't Schinkel!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!