Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier

Camping op de Veluwe

Camping 't Schinkel is een gezellige camping op de Veluwe. Op onze camping staat het plezier van de kinderen hoog in het vaandel. Om aan de verwachtingen van de kinderen te voldoen, zijn er vele faciliteiten waar uw kinderen zich volop kunnen vermaken. De dierenweide, het zwembad en de binnenspeeltuin zijn de favorieten van de vele vakantiegangers die u voor zijn geweest. Tenslotte weten wij als geen ander: als uw kind geniet, geniet u mee!

Camping op de Veluwe

Camping 't Schinkel is centraal op de Veluwe gelegen, in het dorp Hoenderloo. We zijn dan ook een echte Veluwecamping te noemen. Als u het terrein van de camping verlaat, staat u direct in het groen van de Hoge Veluwe. Met uitgestrekte bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen is er een grote variateit aan natuur die geschikt is voor prachtige wandelingen en fietstochten. Met onze camping op de Veluwe als uitvalsbasis bezoekt u elke dag een ander deel van de prachtige Veluwe.

Camping Veluwe

Vermaak voor jong en oud

Ook op Camping 't Schinkel zelf is veel te doen voor jong en oud. Zo hoeft u de camping niet eens af! Als heuse kindercamping hebben wij natuurlijk voor de kids volop faciliteiten zoals een lekker zwembad, een binnenspeeltuin en veel speeltuintjes op de hele camping. Ook een favoriet plekje voor veel kids is de kinderboerderij met schapen, geiten, kippen, konijnen en zelfs een ezel waar je ook een ritje op mag maken. Het thema op onze camping is een koninklijk verblijf. De service staat dan ook voorop, maar ook voor kinderen zijn alle faciliteiten in een koninklijk thema. 

Kom gezellig kamperen

Camping 't Schinkel wordt ook wel een kinderkoninkrijk genoemd, op deze supergezellige gezinscamping is overal aan de kinderen gedacht. Komt u ook samen met uw kinderen naar onze camping? Neem uw eigen kampeermiddel mee of huur één van onze mooie accommodaties!

Ja, ik kom graag naar 't Schinkel!

 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!