Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen & lastminutes

Gezinscamping

Een vakantie uitzoeken is een hele klus. U wilt graag iets vinden wat het hele gezin leuk vindt. Er moeten activiteiten aanwezig zijn voor jong en oud. U wilt namelijk dat iedereen zich goed kan vermaken. Bij Veluwe Vakantiepark 't Schinkel bent u aan het juiste adres.

Veluwecamping 't Schinkel

't Schinkel is een populaire camping van Veluwe Vakantieparken. Dit komt door de vele activiteiten en faciliteiten die deze camping aanbiedt. Er is bijvoorbeeld een mooi zwembad aanwezig die verwarmd is. Daarnaast is er ook een leuk peuterbad waar jonge kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Wat 't Schinkel echt bijzonder maakt, is het koninklijk thema die aanwezig is op de camping. U krijgt een koninklijk welkom door het vriendelijke personeel. Wij proberen u namelijk alles uit handen te nemen, waardoor u alleen maar hoeft te genieten. 't Schnikel biedt ook verschillende evenementen aan en een Koninklijk programma. Naast de leuke zwembaden, kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuinen en in de binnenspeeltuin. Hier leren ze snel andere kinderen kennen en kunnen ze zich dagenlang vermaken.

Vermaak voor de kinderen

Vermaak voor het gezin

gezinscamping

Gezinscamping 't Schinkel

't Schinkel is een echte gezinscamping. De verschillende activiteiten zorgen voor leuk vermaak voor jong en oud. Het is dan ook een erg kindvriendelijke camping met veel voorzieningen voor kinderen. Naast alle leuke speeltuinen, zwembaden en binnenspeeltuinen, zijn er ook leuke pretparken en dagjes uit voor kinderen. Tijdens de schoolvakanties (zoals de zomervakantie of de meivakantie) staat er een enthousiast recreatieteam klaar met een programma bordevol leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud. Daarnaast hebben we veel verschillende accommodaties zodat er voor elke gezin een perfecte accommodatie te vinden is. Zo kunt u gaan glamping in een koninklijk verblijf of slapen in een Drakenei.

Reserveer!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!