Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Goodiebag 't Schinkel

Boek uw vakantie op 't Schinkel en ontvang een mooie goodiebag

Komt u dit jaar naar Camping 't Schinkel, dan ontbreekt het u als gast helemaal aan niets. U krijgt namelijk bij elke vakantieboeking van 3 nachten of meer op 't Schinkel of de Pampel een heuse goodiebag met daarin allerlei extraatjes om de Veluwe nog beter te kunnen ontdekken. En dat maakt uw verblijf nóg leuker!

Direct boeken

De Veluwe bucketlist in een goodiebag

Een verblijf bij Veluwe Vakantieparken staat al jaren garant voor de ultieme Veluwe ervaring. Dit jaar helpen wij u graag een handje om de leukste uitjes en de beste belevingen van de Veluwe te ontdekkenmet behulp van onze goodiebag.

Wij hebben zorgvuldig alle ingrediënten voor een unieke beleving van de Veluwe samengesteld in onze handige en leuke goodiebag. Deze zit boordevol echte Veluwse activiteiten die u zeker niet mag missen tijdens uw verblijfop Camping 't Schinkel: een heuse bucketlist! Een verblijf op de Veluwe kan met uw persoonlijke bucketlist niet lang genoeg duren.

Goodiebag Veluwe Camping Schinkel

Dit zit er onder meer in de Veluwe goodiebag:

  • Toegangsbewijs voor 2 personen tot brouwerij Veluws Schavuyt incl. bierproeverij
  • Uniek Veluwe magazine To Inspire (ter waarde van € 9,95)
  • Korting op het CODA Museum in Apeldoorn
  • Wandelverrassing
  • Kans op een rondleiding door de Thetford fabriek
  • Nog veel meer…

De inhoud is verpakt in een luxe goodiebag, waarmee u uw boodschappen eenvoudig kunt meenemen. De goodiebag is natuurlijk in onze vakantiesferen gethematiseerd, zodat u zich ook na thuiskomst nog in Veluwse sferen waant. De Veluwe goodiebag wordt automatisch voor u gereserveerd tijdens uw boeking. De goodiebag heeft een waarde van maar liefst €29,95. Beleef ook de ultieme Veluwe ervaring!

Ontvangt u graag nóg meer tips voor tijdens uw verblijf? Spreek gerust één van onze medewerkers aan. Zij helpen u graag.

Boek nu uw vakantie op 't Schinkel

 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!