Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Vier Hemelvaart en Pinksteren op de Veluwe

Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren 2020

Traditioneel is het weekend tijdens Hemelvaart en Pinksteren in 2020 het uitgelezen moment om gezellig met het gezin naar de camping te gaan. Dit korte weekend is ideaal om het kampeerseizoen in te luiden. De temperaturen worden aangenamer en het is het perfecte moment om nog even op te laden tot de zomervakantie. Boek een comfortplaats en geniet van het prachtige uitzicht over de Veluwse bossen op deze ruime kampeerplaats. U mag zelfs uw eigen plek uitkiezen.

Luxe kamperen? Wij hebben speciaal voor u een koninklijk verblijf. U slaapt hier zo lekker als prins en prinses en ervaar de luxe in uw koninklijk paleisje. Een eigen woonkamer met een prachtige flatscreen-tv. Kijk hier in de avond met het gehele gezin een leuke film of jullie favoriete serie!

Is het iets kouder dan is er gaskachel die de temperatuur goed doet laten stijgen. Om het af te maken is er een veranda waar heerlijk aan ontbeten kan worden en wordt wakker met een heerlijke koffie van het Senseo apparaat die aanwezig is.

De kinderen een plezier doen? Boek dan een verblijf in ons drakenei en maak van uw vakantie een echte sprookjesvakantie! 

Camping 't Schinkel ligt midden op de Veluwe...en dat is te zien ook. Vanaf de camping wandelt u zo de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe op! Uiteraard kunt u naar deze camping ook uw hond meenemen.

Ook voor de kinderen staat er behoorlijk wat op het programma! De hofhouding zal zorg dragen voor allerlei leuke activiteiten op de camping tijdens dit Hemelvaart en Pinksterweekend. En het mooie is... alle faciliteiten op de camping zijn geopend! Er is meer dan genoeg te ontdekken voor jong en oud...

De leukste camping met Hemelvaart en Pinksteren arrangement!

Komt u naar onze camping met Hemelvaart en Pinksteren? Leuk en een goede keus! Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunt u genieten van al onze faciliteiten en voorzieningen net zoals in de zomervakantie. Geen zin om te koken dan kunt u terecht bij onze snackbar en ook is onze minimarkt geopend. U komt niets tekort! 

Met mooi weer is ons buitenbad ook geopend. Dat wordt duimen! Voor de kids is er ook genoeg te doen. Klimmen, klauteren en springen in onze binnenspeeltuin of rondrennen in het zand bij de overige buitenspeeltuinen. Er staan hier ook bankjes zodat u lekker een kop koffie kan drinken terwijl u uw kind in de gaten kan houden. Ideaal!

Daarnaast komt ons animatieteam ook op bezoek tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Er staan weer een heleboel leuke activiteiten op het programma voor de kinderen. In de ochtend met ze alle knutselen en in de middag dansen op de nieuwste muziek. Ons team maakt er een feestje van!

Voordelig weg met Hemelvaart en Pinksteren

Boek één van onze mooie plekken op onze camping tijdens Hemelvaart en Pinksteren en krijg veel waar voor weinig geld. Sla u slag en boek één van de unieke arrangementen en verzeker uzelf van een prachtige plek op de Veluwe. 

Als dat niet het ultieme vakantiegevoel is...

Speciaal voor u hebben wij een aantal arrangementen samen gesteld voor de weekenden van Hemelvaart en Pinksteren. Naast de huuraccommodaties, hebben wij ook mooie kampeerplaatsen op kampeerveldjes waar u gezellig met het gezin kunt kamperen.

Heeft u vragen? Bel 055-378 1367. Wij vertellen u er graag meer over! Of bekijk de kampeerarrangementen die wij op onze Veluwecamping hebben hier.

Hemelvaartarrangement op de Veluwe

Aankomst 12 mei 2021, Vertrek 17 mei 2021

Kampeerplaats incl. 2 personen, water/riolering/kabel-t.v., 6 ampere elektra en milieutoeslag/toeristenbelasting

Al voor € 192,-

Kom nu met Hemelvaart naar de Veluwe

Pinksterarrangement op de Veluwe

Aankomst 21 mei 2021, Vertrek 25 mei 2021

Kampeerplaats incl. 2 personen, water/riolering/kabel-t.v., 6 ampere elektra en milieutoeslag/toeristenbelasting

Al voor € 156,-

Ja, ik wil dit Pinkersterarrangement!

Hemelvaart en Pinksterarrangement op de Veluwe

Aankomst 12 mei 2021, Vertrek 25 mei 2021

Kampeerplaats incl. 2 personen, water/riolering/kabel-t.v., 6 ampere elektra en milieutoeslag/toeristenbelasting

Al voor € 323,-

Boek nu een Hemelvaart en Pinksterarrangement!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!