Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Kamperen in Hoenderloo op de Veluwe?

Kent u het gezellige dorpje Hoenderloo op de Veluwe al? Hoenderloo is het middelpunt van de Gelderse Veluwe, een toeristisch dorpje waar u direct in vakantiesfeer bent. Het prachtige dorp Hoenderloo is de perfecte uitvalsbasis voor natuur- en kunstliefhebbers, fietsers, wandelaars en iedereen die op zoek is naar rust en schoonheid. De bossen in en om Hoenderloo zijn het gehele jaar toegankelijk en u zult er versteld staan van de diversiteit en prachtige kleuren.

Hoenderloo is uitermate geschikt voor een korte of lange vakantie. Door de centrale ligging in Nederland hoeft u niet ver te rijden om toch al een echt vakantiegevoel te ervaren. Komt u dan ook zeker naar Veluwecamping 't Schinkel, gelegen in Hoenderloo. 't Schinkel is een prachtige camping waar jong en oud zich altijd vermaken. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u een fijne tijd te geven op onze camping. 

Luxe camping in Hoenderloo op de Veluwe

Onze camping is voorzien van alle luxe. We beschikken over goed verzorgde sanitaire faciliteiten, maar ook over een leuk zwembad, een animatieteam dat in de zomer voor vermaak zorgt en horeca. Voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar is kindercamping 't Schinkel een waar kinderkoninkrijk met een hofvijver, koninklijke stallen en een ridderzaal. 

Komt u ook naar Hoenderloo voor een heerlijke vakantie?
Het team van camping 't Schinkel heet u van harte welkom.

Controleer hier de beschikbaarheid en boek direct!

Kampeerveldje in Hoenderloo

Kamperen op 't Schinkel

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!