Menu Arrangementen
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Ontdek de Julianatoren & 't Schinkel samen

Camping 't Schinkel is trots op onze samenwerking met de Julianatoren waarmee we onze gasten een supergaaf Sprookjesarrangement kunnen aanbieden. Dit Sprookjesarrangement is exclusief te boeken door de gasten van Veluwe Vakantieparken. Combineer dus je verblijf op onze camping met een bezoek aan de Julianatoren en maak je vakantie nóg leuker!

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste pretpark van midden-Nederland. Meer dan 60 te gekke attracties en dagelijks gezellige en spectaculaire shows zorgen ervoor dat jong en oud zich geen minuut verveelt. De Julianatoren biedt absoluut een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar.

 

Julianatoren

Julianatoren is met recht een familiepretpark waar de echte stoere jongens en meiden natuurlijk kiezen voor een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates. Vergeet ook niet de tocht in de Dino Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat.

Maar ook voor de allerkleinsten is er van alles te beleven bij de Julianatoren. Rij mee in de Jul's Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park! En ontmoet de tv-karakters in levende lijve: Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En ze willen allemaal met je op de foto!

AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren

Tijdens de AFAS Sprookjesweken, van vrijdag 15 juli t/m zondag 14 augustus in de Julianatoren, ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjesfiguren geven een spetterend sprookjesconcert vol muziek. En op de speciale Zomeravonden (iedere zaterdag tijdens de AFAS Sprookjesweken) is het park open tot 20.00 uur en is er extra veel te zien! Wat denk je van een Thomas Sing Along of een wervelende show van Kikker? En er is nog veel meer te doen en beleven, dus kijk ook zeker even op de website van de Julianatoren voor alle informatie.

Slapen op de camping

Na deze superleuke dag vol plezier is het des te leuker om maar een klein stukje te hoeven rijden voor een comfortabel slaapplekje. Camping 't Schinkel heet alle bezoekers van de Julianatoren van harte welkom op de camping. Kom kamperen met uw eigen tent of caravan of boek een fijne bungalow op ons vakantiepark. Uw vakantie gaat hier gewoon verder, want op Camping 't Schinkel is het ook elke dag feest voor de kinderen en hun ouders. 

Reserveer direct uw plekje op Veluwecamping 't Schinkel

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!