Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier

Kamperen Gelderland

U zoekt een leuke en kindvriendelijke camping met een mooie, centrale ligging? Dan bent u bij camping 't Schinkel aan het goede adres. Onze camping zorgt voor een verrassende belevenis als u wilt kamperen in Gelderland.

Kamperen Gelderland: natuurlijk bij 't Schinkel!

Midden op de Veluwe ligt onze kindvriendelijke camping, waar u in no time van de weelderige natuur kunt genieten. Een lange wandeltocht of een mooie fietstocht over de Veluwe en daarna genieten van de zonsondergang voor uw tent of caravan. Geen vakantie zal nog hetzelfde zijn als u bent wezen kamperen in Gelderland. Verblijft u liever in een verhuuraccommodatie, ook dan kunt u vakantie vieren bij camping 't Schinkel. Er staan prachtige en unieke DrakenEieren en Koninklijke Verblijven voor u klaar!

Waarom in Gelderland

Camping 't Schinkel ligt in Hoenderloo, een plaats midden in de provincie Gelderland en is dan ook een prima uitvalsbasis naar steden als Arnhem en Apeldoorn. Hier kunt u lekker een dagje winkelen, maar u bent ook dichtbij pretparken, dierentuinen en musea. Kortom, Gelderland biedt iedereen veel vermaak. Vanaf onze camping op de Veluwe kunt u leuke dagactiviteiten ondernemen. U kunt bijvoorbeeld met de kinderen naat attractiepark Julianatoren, dieren bekijken in de Apenheul, Burgers Zoo of het Dolfinarium, of naar het Openlucht museum. In Gelderland is er genoeg te doen voor jong en oud. Daarnaast liggen rondom de Veluwe ontzettend veel leuke steden in Gelderland. Ga dus vooral kamperen Gelderland, waar u zich nooit verveelt.

Faciliteiten camping 't Schinkel

Tijdens uw vakantie kunt u uiteraard gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten op onze camping, zoals het zwembad en de speeltuin. De medewerkers op onze receptie staan klaar om u te verwelkomen en eventuele vragen te beantwoorden. De voorzieningen op onze camping staan altijd dichtbij de kampeerplaatsen, ideaal wanneer u gaat kamperen Gelderland. Daarnaast kunt u heerlijk een hapje eten en drankje drinken in ons restaurant, in onze snackbar of dankzij onze ontbijtservice. Ook op onze minimarkt kunt u de meete benodigdheden halen. De kinderen vermaken zich dagenlang tijdens het kamperen in onze zwembaden, speeltuinen en in de binnenspeeltuin. Tijdens de schoolvakanties staat ons enthousiaste recreatieteam klaar met een vol programma. Samen gaan de kinderen dan allemaal leuke, gezellige en sportieve activiteiten ondernemen. Op onze kindercamping Gelderland is genoeg te doen voor jong en oud!

Kamperen Gelderland

Kamperen Gelderland? Boek hier!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!