Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Kamperen in Gelderland

U zoekt een leuke en kindvriendelijke camping met een mooie, centrale ligging? Dan bent u bij camping 't Schinkel aan het goede adres. Onze camping op de Veluwe in Gelderland zorgt voor een verrassende belevenis als u wilt kamperen in Gelderland.

Kamperen in Gelderland: natuurlijk bij 't Schinkel!

Midden op de Veluwe ligt onze kindvriendelijke camping, waar u in no time van de weelderige natuur kunt genieten. Een lange wandeltocht of een mooie fietstocht over de Veluwe en daarna genieten van de zonsondergang voor uw tent of caravan. Geen vakantie zal nog hetzelfde zijn als u bent wezen kamperen in Gelderland. Verblijft u liever in een verhuuraccommodatie, ook dan kunt u vakantie vieren bij camping 't Schinkel. Er staan prachtige en unieke DrakenEieren en Koninklijke Verblijven voor u klaar!

Waarom in Gelderland

Camping 't Schinkel ligt in Hoenderloo, een plaats midden in de provincie Gelderland en is dan ook een prima uitvalsbasis naar steden als Arnhem en Apeldoorn. Hier kunt u lekker een dagje winkelen, maar u bent ook dichtbij pretparken, dierentuinen en musea. Kortom, Gelderland biedt iedereen veel vermaak. Vanaf onze camping op de Veluwe kunt u leuke dagactiviteiten ondernemen. U kunt bijvoorbeeld met de kinderen naar attractiepark Julianatoren, dieren bekijken in de Apenheul, Burgers' Zoo of het Dolfinarium, of naar het Nederlands Openluchtmuseum. In Gelderland is er genoeg te doen voor jong en oud. Daarnaast liggen rondom de Veluwe ontzettend veel leuke steden in Gelderland. Ga dus vooral kamperen in Gelderland, waar u zich nooit verveelt.

Dit wilt u ook niet missen

Naast de bekende, grotere steden en dorpen, kent de Veluwe ook kleinere steden en dorpen die u niet wilt missen tijdens het kamperen in Gelderland. Een van die steden is Hattem. Dit stadje, tegen de grens met Overijssel, is de trotse eigenaar van het Anton Pieck Museum. Anton Pieck is de geestelijk vader van de Efteling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u in dit museum wordt meegenomen in zijn wonderlijke gedachtengoed. Een andere mooie plek op de Veluwe is Kootwijk. In Kootwijk bevindt zich de grootste zandverstuiving van West-Europa. Ook kunt u hier de mooiste wilde dieren ontdekken. Maar dat is niet waar Kootwijk om bekend staat. In dit kleine dorpje (255 inwoners) staat Radio Kootwijk, een zendstation dat in de jaren 20 werd gebouwd om contact met Nederlands Indië te onderhouden. Dit wilt u absoluut meemaken tijdens het kamperen in Gelderland. 

Kamperen in Gelderland? Boek hier!

Faciliteiten op Camping 't Schinkel

Tijdens uw vakantie kunt u uiteraard gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten op onze camping, zoals het zwembad en de speeltuin. De medewerkers op onze receptie staan klaar om u te verwelkomen en eventuele vragen te beantwoorden. De voorzieningen op onze camping staan altijd dichtbij de kampeerplaatsen, ideaal wanneer u gaat kamperen in Gelderland. Daarnaast kunt u heerlijk een hapje eten en drankje drinken in ons restaurant, in onze snackbar of dankzij onze ontbijtservice. Ook op onze minimarkt kunt u de meeste benodigdheden halen. De kinderen vermaken zich dagenlang tijdens het kamperen in onze zwembaden, speeltuinen en in de binnenspeeltuin. Tijdens de schoolvakanties staat ons enthousiaste recreatieteam klaar met een vol programma. Samen gaan de kinderen dan allemaal leuke, gezellige en sportieve activiteiten ondernemen. Op onze kindercamping in Gelderland is genoeg te doen voor jong en oud!

Kamperen in Gelderland

Plezier in de koninklijke stallen

Om nog even voort te borduren over onze Kindvriendelijke camping: wist u dat wij koninklijke stallen hebben, waar de kinderen de leukste dieren kunnen zien en aaien? In de stallen kunt u geiten, schapen, kippen en konijnen zien en aaien. Ook is er een ezel waar de kleintjes een rondje op kunnen rijden. Gegarandeerd dat de kinderen dit de leukste plek van onze camping gaan vinden.

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!