Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Kamperen in het naseizoen

De Veluwe is het hele jaar door een prachtig en uniek natuurgebied. De Veluwe is dan ook ieder seizoen een populaire vakantiebestemming. Op Veluwecamping 't Schinkel kunt u ook kamperen naseizoen. U geniet dan van de beste plekjes op onze camping midden op de prachtige Veluwe. Vanaf uw kampeerplekje kunt u zo de omgeving ontdekken.

Kamperen naseizoen op de Veluwe

Behalve de natuur kunt u op de Veluwe ook allerlei wilde dieren spotten als reeën, herten en wilde zwijnen. Ook als u komt kamperen tijdens het naseizoen heeft u een grote kans ze te zien. Vanaf onze Veluwecamping bent u in enkele minuten op de Hoge Veluwe voor een wandeling of fietstocht in de mooie natuur.

Leuke dagjes uit in de omgeving

In de omgeving van onze Veluwecamping vindt u verschillende attractie- en dierenparken. De leukste dagjes uit kunt u boeken tijdens het kamperen naseizoen. Maar ook op de camping zelf is het nog heerlijk vertoeven. Over het algemeen is het in de nazomer lekker rustig, maar heerst er, zoals u gewend bent toch een heel ontspannen en gezellige sfeer.

Camping met zwembad

U kunt uiteraard ook gebruik maken van de faciliteiten op Veluwe Vakantiepark de Pampel waar zelfs een overdekt zwembad aanwezig is. Kom kamperen in het naseizoen en combineer uw vakantie met de leukste uitstapjes en de rust en comfort van onze camping.

Kamperen naseizoen

Kiest u voor meer luxe?

Houdt u van iets meer comfort, zeker als de avonden korter worden in het naseizoen en het 's avonds al wat kan afkoelen? Ook dan bent u op 't Schinkel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk heerlijke 4-persoons bungalows op ons park die voorzien zijn van alle luxe die u zich kunt wensen. Niet voor niets noemen wij deze chalets ook wel onze Koninklijke Verblijven. Uw verblijf in de nazomer op de Veluwe wordt zo wel heel prettig.

Kamperen naseizoen

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!