Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Kamperen op de Veluwe

Kamperen Veluwe

Kamperen op de Veluwe is een garantie voor een heerlijke vakantie. De Veluwe heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken dat u zeker zult genieten tijdens uw vakantie op de Veluwe. Wandelen, fietsen of misschien wel een huifkartocht of anders... laat u verrassen door de Veluwe.

Ja, ik wil kamperen op de Veluwe!

Kamperen op de Veluwe: ontdek Camping 't Schinkel

Kamperen op de Veluwe is de beste manier om deze prachtige omgeving te ontdekken. Onze gezellige gezinscamping ligt in Hoenderloo, een charmant dorpje.

Vanaf Veluwecamping 't Schinkel kunt u de Veluwe naar hartelust verkennen. Wist u al dat de Veluwe het op één na grootste natuurgebied is van Nederland? Met bos, heide, zandvlakten en spectaculaire uitzichten is de Veluwe een prachtig gebied om uw vakantie door te brengen.

Camping 't Schinkel heeft ruime kampeerplaatsen waar u voldoende privacy heeft, maar ook de gezelligheid van het campingleven ervaart. Maar ook vindt u bij ons luxe kant-en-klare accommodaties die u kunt huren.

Faciliteiten op Camping 't Schinkel

Tijdens uw vakantie kunt u uiteraard gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten op onze camping, zoals het zwembad en de speeltuin. De medewerkers op onze receptie staan klaar om u te verwelkomen en eventuele vragen te beantwoorden.

De voorzieningen op onze camping staan altijd dichtbij de kampeerplaatsen, ideaal wanneer u gaat kamperen op de Veluwe. Daarnaast kunt u heerlijk een hapje eten en drankje drinken in ons restaurant, in onze snackbar of dankzij onze ontbijtservice.

Ook op onze minimarkt kunt u de meeste benodigdheden halen. De kinderen vermaken zich dagenlang tijdens het kamperen in onze zwembaden, speeltuinen en in de binnenspeeltuin. Tijdens de schoolvakanties staat ons enthousiaste recreatieteam klaar met een vol programma.

Samen gaan de kinderen dan allemaal leuke, gezellige en sportieve activiteiten ondernemen. Op de leukste camping in Gelderland voor kinderen is genoeg te doen voor jong en oud!

De Veluwe in het naseizoen

De Veluwe is in elk jaargetijde weer mooi en heeft steeds weer verrassingn voor u in petto. Speciaal daarom heeft 't Schinkel aantrekkelijke arrangementen voor de nazomer samengesteld. U geniet dan volop van de rust en gezelligheid op ons vakantiepark en kunt er ook heerlijk op uit trekken om de Veluwe te ontdekken. Komt u deze nazomer ook naar 't Schinkel?

Waarom kamperen op de Veluwe?

Camping 't Schinkel ligt in Hoenderloo, een plaats midden in de provincie Gelderland en is dan ook een prima uitvalsbasis naar steden als Arnhem en Apeldoorn. Hier kunt u lekker een dagje winkelen, maar u bent ook dichtbij pretparken, dierentuinen en musea.

Kortom, Gelderland biedt iedereen veel vermaak. Vanaf Camping Het Schinkel kunt u leuke dagactiviteiten ondernemen. U kunt bijvoorbeeld met de kinderen naar attractiepark Julianatoren, dieren bekijken in de ApenheulBurgers' Zoo of het Dolfinarium, of naar het Nederlands Openluchtmuseum.

In Gelderland is er genoeg te doen voor jong en oud. Daarnaast liggen rondom de Veluwe ontzettend veel leuke steden in Gelderland. Ga dus vooral kamperen op de Veluwe, waar u zich nooit verveelt.

Dit wilt u ook niet missen

Naast de bekende, grotere steden en dorpen, kent de Veluwe ook kleinere steden en dorpen die u niet wilt missen tijdens het kamperen op de Veluwe. Een van die steden is Hattem. Dit stadje, tegen de grens met Overijssel, is de trotse eigenaar van het Anton Pieck Museum.

Anton Pieck is de geestelijk vader van de Efteling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u in dit museum wordt meegenomen in zijn wonderlijke gedachtengoed. Een andere mooie plek op de Veluwe is Kootwijk. In Kootwijk bevindt zich de grootste zandverstuiving van West-Europa.

Ook kunt u hier de mooiste wilde dieren ontdekken. Maar dat is niet waar Kootwijk om bekend staat. In dit kleine dorpje (255 inwoners) staat Radio Kootwijk, een zendstation dat in de jaren 20 werd gebouwd om contact met Nederlands Indië te onderhouden. Dit wilt u absoluut meemaken tijdens het overnachten op de Veluwe. 

Veluwe Vakantieparken: gezellig, rustig, vriendelijk

Camping 't Schinkel maakt onderdeel uit van de Veluwe Vakantieparken. Onder deze groep vallen 3 mooie campings die centraal op de Veluwe liggen. Camping 't Schinkel, Camping de Pampel en Veluwepark Heideheuvel zijn stuk voor stuk een ideale plek om uw vakantie op de Veluwe door te brengen.

Onze parken zijn van alle gemakken voorzien. Na een dag wandelen of fietsen is het dan ook heerlijk tot rust komen op onze campings. Bovendien zijn onze campings van alle luxe voorzien en kunt u hier ook een hapje eten of nog even een duik in het zwembad nemen.

Wij weten het al jaren... kamperen op de Veluwe is altijd een feest! U bent dan ook van harte welkom dit ook zelf te ervaren. De medewerkers van Camping 't Schinkel heten u zeer welkom!

Ja, ik kom kamperen op de Veluwe!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!