Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Kamperen op de Veluwe

Kamperen Veluwe

Kamperen midden in de natuur op de Veluwe is een garantie voor een heerlijke vakantie. De Veluwe heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken dat u zeker zult genieten tijdens uw vakantie op de Veluwe. Wandelen, fietsen of misschien wel een huifkartocht of anders... laat u verrassen door de Veluwe.

Kamperen op de Veluwe: ontdek Camping 't Schinkel

De ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Veluwe is Camping 't Schinkel. Onze gezellige gezinscamping ligt in Hoenderloo, een charmant dorpje. Vanaf Veluwecamping 't Schinkel kunt u de Veluwe naar hartelust verkennen. Wist u al dat de Veluwe het op één na grootste natuurgebied is van Nederland? Met bos, heide, zandvlakten en spectaculaire uitzichten is de Veluwe een prachtig gebied om uw vakantie door te brengen. Camping 't Schinkel heeft ruime kampeerplaatsen waar u voldoende privacy heeft, maar ook de gezelligheid van het campingleven ervaart. Maar ook vindt u bij ons luxe kant-en-klare accommodaties die u kunt huren.

Camping op de Veluwe

De Veluwe in het naseizoen

De Veluwe is in elk jaargetijde weer mooi en heeft steeds weer verrassingn voor u in petto. Speciaal daarom heeft 't Schinkel aantrekkelijke arrangementen voor de nazomer samengesteld. U geniet dan volop van de rust en gezelligheid op ons vakantiepark en kunt er ook heerlijk op uit trekken om de Veluwe te ontdekken. Komt u deze nazomer ook naar 't Schinkel?

Naseizoen kamperen

Veluwe Vakantieparken: gezellig, rustig, vriendelijk

Camping 't Schinkel maakt onderdeel uit van de Veluwe Vakantieparken. Onder deze groep vallen 3 mooie campings die centraal op de Veluwe liggen. Camping 't Schinkel, Camping de Pampel en Veluwepark Heideheuvel zijn stuk voor stuk een ideale plek om uw vakantie op de Veluwe door te brengen. Onze parken zijn van alle gemakken voorzien. Na een dag wandelen of fietsen is het dan ook heerlijk tot rust komen op onze campings. Bovendien zijn onze campings van alle luxe voorzien en kunt u hier ook een hapje eten of nog even een duik in het zwembad nemen.

Wij weten het al jaren... kamperen op de Veluwe is altijd een feest! U bent dan ook van harte welkom dit ook zelf te ervaren. De medewerkers van Camping 't Schinkel heten u zeer welkom!

 

Ja, ik kom ook naar de Veluwe!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!