Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Kamperen in de meivakantie

Kamperen in de meivakantie

Met z'n allen er gezellig op uit...samen met het gezin kamperen in de meivakantie 2021. Natuurlijk wilt u het liefst een mooie camping in een geweldige omgeving. Daarvoor bent u bij camping 't Schinkel aan het juiste adres. U vindt onze camping midden op de Veluwe, in het bosrijke dorp Hoenderloo. Tijdens de meivakantie 2021 staat de hofhouding paraat om een onvergetelijke vakantie te verzorgen. Samen met Koning Lodewijk, Prinses Elisa en blauwharige bildraak Hubbes beleeft iedereen de tijd van zijn leven.

Mooie kampeerplekken

Onze mooie kampeerplekken zijn erg ruim en comfortabel. Hier kunt u heerlijk van uw meivakantie genieten! Elke plek is circa 100 m2 groot, heeft een wateraansluiting en afvoer. U kunt kiezen of u de standaard stroomvoorziening van 6 ampère wilt of liever een upgrade naar 10 ampère. En alsof dat nog niet alles is, kunt u zelfs uw eigen plek uitzoeken! Staat u liever onder de Veluwse bomen of toch op een open veld? Bij ´t Schinkel is alles mogelijk.

Bekijk onze kampeerplekken

Uw kinderen zullen zich niet vervelen...

Tijdens de meivakantie 2021 staat een gezellig recreatieprogramma op de planning! Zo kunnen uw kinderen met hun nieuwe vakantievriendjes knutselen, spelen en zelfs een kleine voorstelling beleven. Alles wordt georganiseerd door ons recreatieteam, oftewel de "Hofhouding". Uw kinderen zullen zich heuse prinsen en prinsessen voelen! 

Ook alle faciliteiten op de camping zijn geopend. Dat zijn bijvoorbeeld de binnenspeeltuin "het Drakennest", waar kinderen urenlang kunnen klimmen, klauteren en spelen. Bij mooi weer kunnen ze natuurlijk ook buiten spelen. Verspreid over de camping staan namelijk verschillende speeltuinen, zodat uw kinderen altijd in de buurt van uw caravan of tent kunnen spelen. Zo kunt u eenvoudig een oogje in het zeil houden. Houden uw kinderen van dieren? Vergeet dan zeker niet de "koninklijke stallen" te bezoeken. Hier staan lieve ezels die graag worden geaaid.

Altijd iets te doen...

Vanaf 1 april kunt u terecht bij onze horeca. Kom bijvoorbeeld eens naar de kleine supermarkt. Hier vindt u allerlei soorten verse broodjes, van bolletjes tot croissantjes. Ook kunt u hier alle ingrediënten voor het avondeten vinden. Heeft u zin in een lekkere snack of een ijsje? Dan heten wij u van harte welkom bij onze snackbar

Terwijl uw kinderen binnen of buiten spelen of door het animatieteam worden vermaakt, hebt u tijd voor uzelf. Vergeet dus vooral niet een goed boek mee te nemen! Verder organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor u of uw hele gezin. Maar ook de omgeving is zeker het ontdekken waard. Het mooie is: u wandelt zo vanaf de camping de uitgestrekte bossen en heidevelden op... als dat niet het ultieme vakantiegevoel is...?

Mogen wij u deze meivakantie begroeten op onze camping in Hoenderloo op de Veluwe?

Arrangement meivakantie

Het meivakantie arrangement op Veluwecamping 't Schinkel geldt van vrijdag 1 mei 2021 en tot maandag 10 mei 2021. 

Het arrangement houdt in dat u een comfort kampeerplaats voor 2 personen boekt met 6 ampère elektriciteit, water/riolering/kabel-tv, milieutoeslag en toeristenbelasting. 

Al voor € 320,-

Voor 3 of meer personen betaalt u een kleine toeslag. Kiest u voor een upgrade van de stroomvoorziening? Ook dat kost ietsje meer. De precieze prijzen en alle mogelijke extra`s vindt u hier.

Boek nu!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!