Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Meivakantie in 2020 op de Veluwe

De mooiste plekjes op de Veluwe ontdekt u vanaf Veluwecamping ’t Schinkel. Midden in de Veluwe vindt u onze camping in Hoenderloo. Hier wordt u vorstelijk ontvangen op ons “Kinderkoninkrijk” tijdens de meivakantie. De zon begint te schijnen en de natuur bloeit, een meivakantie Veluwe is dan ook een bijzondere ervaring.

Kinderkoninkrijk met koninklijk programma

In de meivakantie met de kinderen eropuit gaan voelt echt als een cadeautje. Vaak is het al ontzettend lekker weer en kunt u genieten van het buitenleven. Ook de kinderen zijn graag buiten en genieten van een vakantie in deze lentemaand. Tijdens de meivakantie Veluwe bieden wij een Koninklijk recreatieprogramma aan op onze gezellige kindvriendelijke camping. Van ons enthousiaste animatieteam ontvangt uw kinderen graag voor leuke en sportieve dagactiviteiten.

Spelen, klauteren en zwemmen

Voor kinderen in alle leeftijdscategorieën is er genoeg te doen op onze kindercamping. Zo kunnen kinderen volop waterpret beleven in onze leuke zwembaden. Daarnaast kunnen ze van de grote glijbaan af in de “Hofvijver” en klauteren in de speeltuinen of de toffe binnenspeeltuin. Kinderen kunnen ook onze dieren bekijken in “De Koninklijke Stallen”.

Natuur & omgeving Veluwe

Op onze familiecamping Veluwe is genoeg te doen voor jong en oud. Naast alle faciliteiten, activiteiten en voorzieningen kunt u ook in de omgeving genoeg beleven tijdens de meivakantie Veluwe. Zo kunt u prachtig wandelen of fietsen in de verschillende natuurparken en recreatiegebieden in de omgeving. Daarnaast kunt u leuke dagactiviteiten plannen in de Apenheul, het Dolfinarium, Burgers Zoo, attractiepark Julianatoren en het openlucht museum. Er zijn ook ontzettend veel leuke steden in de buurt met leuke winkels en restaurantjes. Arnhem is zeker een bezoekje waard wanneer u houdt van winkelen en gezelligheid!

Wanneer is de meivakantie?

Een meivakantie op de Veluwe is natuurlijk ultiem genieten maar wanneer is die meivakantie ook alweer?
De meivakantie valt in Nederland voor alle regio's op dezelfde datum per jaar verschillen deze datums wel.

  • In 2021 is de meivakantie van 1 mei 2021 t/m 9 mei 2021

Wacht niet langer en boek nu uw meivakantie op de Veluwe in 2021 bij camping het Schinkel op de Veluwe.

Nu boeken

 

Vorstelijk slapen

Om ultiem te genieten van de meivakantie Veluwe, wilt u waarschijnlijk ook met z’n allen vorstelijk slapen. Dit kan in onze befaamde DrakenEieren, maar ook in onze luxe bungalows. Daarnaast kunt u ook gezellig kamperen op onze ruime kampeerplaatsen op de prachtige Veluwe.

Online boeken

meivakantie veluwe

meivakantie veluwe

 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!