Menu Arrangementen
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Zandsculpturen

Spot een ree, vos of ander wild!

Dit jaar is het thema `De natuur in het zand´ en wordt de Veluwe uitgebeeld door de allerbeste zandkunstenaars. Alle zandsculpturen die je ziet op ’t Veluws Zandsculpturenfestijn zijn een eerbetoon aan het werk van kunstenaar Rien Poortvliet. En… er komt heel veel aan bod. Van zijn atelier tot het boerderijleven zoals het vroeger was en dieren in alle soorten en maten. Ook de jacht zie je terug in de zandbeelden en zijn populaire kabouterboeken worden verbeeld in een speciaal aangelegd sprookjesachtig Kabouterbos. Tot slot gaat niemand minder dan Rob Verlinden het park voor opening omtoveren in een kleurige bloemenzee zodat alle zandsculpturen nog beter tot z’n recht komen.

 

Dagje naar zandsculpturen kijken in Garderen met de kinderen. Echt indrukwekkend wat ze met zand kunnen doen! @Veluws Zandsculpturenfestijn

Jolanda de Zwart

 

Origineel werk van het Rien Poortvliet Museum

Naast heel veel zandsculpturen, vind je bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn dit jaar ook een expositieruimte waar je zo’n 30 originele werken van Rien Poortvliet kunt bewonderen. Heel bijzonder, zeker omdat het Rien Poortvliet Museum, dat je vindt op Tiengemeten, zijn medewerking heeft verleend om deze schilderijen uit te lenen. Verder vind je, in één van de andere overdekte ruimtes, nog eens 40 zandsculpturen die stuk voor stuk een spreekwoord of gezegde uitbeelden. 

´t Veluws Zandsculpturenfestijn is zowel binnen- als buiten en het is zelfs mogelijk om van bovenaf een blik te werpen op de bijzondere werken. Neem plaats in een van de karretjes die over de monorail rijden waarbij je wordt vergezeld door een kabouter. ´t Veluws Zandsculpturenfestijn is een leuk uitstapje voor het hele gezin.

Terug naar overzicht

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!