Menu Arrangementen
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Apeldoorn - 15 km

Naast de vele lange en gezellige winkelstraten kunt u bij slecht weer ook kiezen voor overdekt winkelen in Winkelcentrum de Oranjerie. Natuurlijk ook hoort bij een dagje winkelen ook genieten van een hapje en drankje in een van de gezellige eettentjes of barretjes.

Wat is er te zien?

Kinderparadijs Malkenschoten

Beleef een dag boordevol avontuur en speelplezier, samen met Binky het varken. Kinderparadijs Malkenschoten is een voormalig kinderboerderij waar kinderen zich kunnen uitleven op trampolines, waterfietsen, een ritje meerijden met de Binkybus, midgetgolfen en nog veel meer. 

Boschbad Apeldoorn

Beleef heel veel waterplezier bij Boschbad Apeldoorn. In dit grootste openluchtzwembad kunnen u en uw kinderen spelen in de waterspeeltuin, roetsjen van de glijbaan en nog veel meer. Wist u dat u hier zelfs kunt midgetgolfen en kanoën?

Stadswandeling

Tijdens een stadswandeling door Apeldoorn leert u de stad op vele verschillende manieren kennen. Een paar bezienswaardigheden die u kunt tegenkomen? Wat dacht u bijvoorbeeld van het kunstwerk gemaakt door Jeroen Henneman, namelijk twee gezichten van Koningin Maxima en Koning Willem-Alexander.

Onze tip, volg de Jugendstil-/Art Nouveau route of de Apeldoorn 1900 route.

Nationaal Ereveld Loenen

Een bijzonder en indrukwekkende ervaring. Op Nationaal Ereveld Loenen liggen ongeveer 4.000 oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog begraven die hier geëerd worden door middel van liggende stenen en slingerende bospaden. 

Coda Museum

Het Coda Museum is een leuk uitje voor het hele gezin. Jong en oud maakt hier een reis met een VR-bril of leert hoe er 3D geprint kan worden. U vindt dit museum in het hart van de stad.

Theater Orpheus

Een avondje theater is altijd geslaagd! In het Orpheus Theater worden ontroerende, maar ook indrukwekkende en humoristische voorstellingen gegeven voor jong en oud.

Terug naar overzicht

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!