Menu Arrangementen
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Harderwijk - 40 km

Een van de trekpleisters van Harderwijk is natuurlijk het Dolfinarium, maar Harderwijk is nog zoveel meer! Om het u wat makkelijker te maken hebben wij een paar leuke activiteiten en bezienswaardigheden verzameld.

De Catharinakapel

De Catharinakapel is niet zomaar een (kerk)gebouwtje. Hier worden namelijk regelmatig muziek- en theatervoorstellingen gehouden. Wist u dat u hier ook regelmatig terecht kunt voor een prachtige expositie?

Marius van Dokkum Museum

Dit museum opende zijn deuren in mei 2018. De indrukwekkende werken van Marius van Dokkum worden hier tentoongesteld. Van portretten tot stillevens, u raakt niet uitgekeken. Waar u Marius van Dokkum vooral aan kunt herkennen? Zijn kleine details die er op de kunstwerken te vinden zijn.

Haven Harderwijk

Ontdek Harderwijk vanaf het water. Maak een tochtje op een zeilboot of een sloep. Gaat u toch voor wat meer actie? Voor de sportievelingen is het ook mogelijk om te surfen of kitesurfen. Wilt u het liefst gevaren worden en tegelijkertijd de mooiste plekken zien? Dan is een rondvaart op de Randmeren echt iets voor u.

Stadsstrand

Spelen, volleyballen, genieten van een drankje... Het stadsstrand is dé plek om heerlijk kan genieten. U vindt het stadsstrand op korte afstand van de binnenstad.

Terug naar overzicht

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!