Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Uw vakantie voor 2021 boeken?

Ook in 2021 kunt u weer heerlijk vakantie komen vieren op Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo. En uiteraard ook met alle voorzieningen, faciliteiten, kampeerplaatsen en accommodaties die u van ons gewend bent. En dat allemaal in de mooiste omgeving van Nederland.

Geniet in de Veluwse natuur

Verblijft u op Veluwecamping 't Schinkel, dan verblijft u in een van de mooiste gebieden van Nederland: op de Veluwe. De Veluwe staat bekend om zijn vele wandel- en fietsroutes, de grote hoeveelheid wild leven dat het gebied kent en de mooie steden en dorpen die zich op de Veluwe bevinden. Op de Veluwe is altijd iets te beleven, waardoor uw vakantie op onze camping altijd een onvergetelijke tijd wordt.

Steden op de Veluwe bezoeken

De Veluwe kent dus ook een heleboel leuke steden en dorpen die u tijdens uw vakantie in 2021 kunt bezoeken. En we lichten er graag twee uit.

Apeldoorn

Allereerst willen we u graag laten zien dat een bezoek aan Apeldoorn een echte aanrader is. Want in Apeldoorn is heel veel leuks te beleven. In het dorp (nooit stadsrechten gekregen) staat bijvoorbeeld een van de leukste dierentuinen van Nederland: de Apenheul. In de Apenheul lopen de apen zo langs u heen. Er is een hele grote verzameling van verschillende apensoorten die u zeker wilt zien. Ook kunt u in Apeldoorn de Julianatoren bezoeken. Dit kinderpretpark is hét ideale uitstapje voor gezinnen. In de leuke attracties hebben zowel jong als oud de tijd van hun leven. Ten slotte is het centrum van Apeldoorn ook heel gezellig (en ideaal als u van shoppen houdt). Allemaal redenen om nu uw vakantie voor 2021 te boeken.

Garderen

Een ander leuk dorpje op de Veluwe is Garderen. Garderen ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook nog eens een heel gezellig dorp. Jaarlijks wordt er het beroemde en populaire zandsculpturenfestival georganiseerd. Daarnaast wordt er jaarlijks een gezellige braderie georganiseerd. Nog een reden om in 2021 zeker Garderen te bezoeken.

 

Uw vakantie 2021 boeken

Natuurlijk is er veel leuks te beleven op de Veluwe. Maar ook op onze camping is altijd iets te doen. Zo wordt er tijdens de schoolvakanties een ontzettend leuk recreatieprogramma georganiseerd en kunt u heerlijk zwemmen in het zwembad. Ook worden er verschillende evenementen georganiseerd om uw verblijf in 2021 extra leuk te maken. Dit wilt u niet missen!

Vakantie 2021 boeken

Kies de juiste kampeerplaats of accommodatie

Komt u naar onze camping? Dan kunt u zowel kamperen als in een huuraccommodatie verblijven. Kamperen gebeurt op onze ruime comfortplaatsen. Deze zijn ongeveer 100m² groot en beschikken over elektriciteit en water.

Kiest u voor een huuraccommodatie, dan kunt u kiezen uit een Koninklijk verblijf of (heel bijzonder) een Drakenei. Dit zijn luxe en hele speciale accommodaties die uw verblijf net dat beetje extra geven. 

Vakantie 2021 boeken

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!