Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 67 ANWB
Een heerlijke vakantieplek

Veluwecamping

Wakker worden midden in de prachtige omgeving van de Veluwe, dat klinkt toch fantastisch? De Veluwe bestaat uit mooie bossen, heide en zandvlaktes. De omgeving is het hele jaar door adembenemend en ideaal voor wandelingen en fietstochten. Wilt u tijdens de vakantie ook graag naar het water? Camping Het Schinkel ligt vlakbij het recreatiegebied Bussloo. Hier kan je genieten van het water en het strand waar je kunt zwemmen en varen. Daarnaast kunt u naar Park De Hoge Veluwe om verschillende plant- en diersoorten te bewonderen. Voor een leuke vakantie ga je dus naar camping midden op de veluwe!

Veluwecamping Het Schinkel

Veluwecamping Het Schinkel ligt vlakbij Hoenderloo en Beekbergen en midden in de natuur. Wij proberen ervoor te zorgen dat je na een mooie wandeling, fietstocht of dagje uit kunt genieten van comfort en luxe. Het Schinkel staat bekent als gezellige camping waar je tot rust kan komen, maar ook andere mensen kunt ontmoeten. Op onze Veluwecamping kan je een duik nemen in het verwarmde zwembad, met de kinderen naar de buiten- of binnenspeeltuin en een kijkje nemen in onze dierenstallen. In onze dierenstallen staan geiten, schapen, kippen en konijnen die houden van aandacht! 

Kamperen of huren op de Veluwe?

Onze kampeerplaatsen zijn zeer groot en staan op mooie en ruime velden. In onze eigen accommodaties kan je kiezen voor een koninklijk verblijf waar je het kampeergevoel hebt, maar dan met iets meer luxe. Voor een bijzonder verblijf kan je ook slapen in een DrakenEi. In ons grote Drakennest liggen verschillende DrakenEieren waarin je 's nachts kan wegdromen. 

Meer over onze camping Veluwe met zwembad

Veluwecamping

         

Omgeving van de Veluwe

Zin in een avontuur midden in de natuur? Dan is het Klimbos in Apeldoorn iets voor jou! Hier klauter je door de bomen aan de hand van bruggen, netten en stevige lianen. Bewonder je liever verschillende dieren? In de omgeving van de Veluwe kan je naar Burgers' Zoo, de Apenheul of het Dolfinarium voor een leuk dagje weg! Bekijk hier meer dagattracties.

Cultuur snuiven in de omgeving van de Veluwe? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden in de omgeving. Wellicht is het bezoeken van Paleis het Loo iets voor jou! Of misschien een ritje in de Veluwse Stoomtrein of een uitje naar de Zandsculpturen. 

Kom jij langs bij Camping 't Schinkel?

Wij heten je van harte welkom op onze camping en tijdens jouw verblijf zal je merken dat wij steeds ons best doen om jou een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen. Lees ook meer over de zomervakantie 2018!

Direct reserveren

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl