Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Zomervakantie 2021

De zomerse temperaturen zijn dit jaar al vroeg begonnen. Hierdoor krijgen we direct vakantiekriebels. De zomervakantie is gelukkig al in aantocht. Het is dan ook het juiste moment om rond te gaan kijken voor de zomervakantie 2021 Zoekt u een gezinscamping voor jong en oud met rust, ruimte en leuke activiteiten? Ontdek Veluwe Vakantiepark ’t Schinkel.

Veluwecamping ’t Schinkel

Op ’t Schinkel wordt u koninklijk ontvangen. Het gehele vakantiepark staat in een koninklijk thema. U eet dan ook in “De Ridderzaal”, kunt op bezoek bij de dieren in “De Koninklijke Stallen” of een frisse duik nemen in de “Hofvijver”. Met onze goede service proberen we u tijdens uw zomervakantie 2021 ook in koninklijke watten te leggen. U hoeft enkel te genieten van uw welverdiende vakantie met het gezin.

Genieten van onze faciliteiten

Op Veluwecamping ’t Schinkel kunt u genieten van vele faciliteiten. Zo kunnen de kinderen urenlang zwemmen in de zwembaden, klauteren in de binnenspeeltuin of één van de buitenspeeltuinen. Er is ook een fantastisch leuke recreatieprogramma tijdens de zomervakantie 2021 en leuke evenementen op de camping op de Veluwe. Aan vermaak voor jong en oud is er meer dan genoeg. Bekijk hier dan ook het recreatieprogramma van 't Schinkel.

Leuke uitstapjes tijdens uw zomervakantie 2021

Onze familiecamping Veluwe is een goede uitvalsbasis voor dagactiviteiten en leuke culturele uitstapjes in de omgeving. Zo kunt u met het gezin de Apenheul, Julianatoren, Dolfinarium, dierentuin, Paleis ’t Loo of Park De Hoge Veluwe bezoeken. Daarnaast kunt u geweldige fietstochten en wandelingen maken in de prachtige natuur van de Veluwe.

Zomervakantie 2018

Comfortabele kampeerplaatsen

’t Schinkel biedt ruime kampeerplaatsen aan. U kunt ervoor kiezen om wakker te worden onder de prachtige bomen of juist op het open veld met een mooi uitzicht over de Veluwse bossen. De kampeerplaatsen liggen vlakbij schone en moderne sanitair gebouwen en leuke speeltuinen voor de kinderen.

Slapen in een koninklijk verblijf of DrakenEi?

Op onze koninklijke camping kan een comfortabel en luxe koninklijk verblijf natuurlijk niet ontbreken. Hier slaapt u als een prins of prinses, maar beleeft u nog steeds het ultieme kampeergevoel. Wilt u bijzonder overnachten met de kinderen? Beleef een bijzonder nacht in een echt DrakenEi voor twee volwassenen en twee kleine kinderen.

Boek uw zomervakantie 2020

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!