Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 67 ANWB
Uw mooie kampeerplaats

Bungalow huren Veluwe

Vakantie vieren in eigen land doet u natuurlijk op de Veluwe. De Veluwe biedt u namelijk ontzettend veel variatie wat zorgt voor een onvergetelijke vakantie waar jong en oud zeker van zullen genieten. Ontdek ons Bungalowpark 't Schinkel, de ideale uitvalsbasis voor een fantastische wandeling of fietstoch op de Veluwe.

Vakantie op de Veluwe

De Veluwe is een prachtig natuurgebied, midden in Nederland, in de provincie Gelderland. Bij de Veluwe denkt u misschien meteen aan bos, maar er is méér. Heidevelden, zandvlakten, landgoederen en weidegronden tot aan de horizon. Het is een prachtig gebied om te fietsen, wandelen en paardrijden. Maar vakantie op de Veluwe is meer dan natuur. U kunt hier namelijk ook heerlijk winkelen, musea bezoeken, een dagje naar een pretpark of naar de dierentuin. Kortom, op vakantie naar de Veluwe verveelt nooit!

Bungalow huren Veluwe

Bungalow huren VeluweUw vakantie op de Veluwe brengt u natuurlijk graag door op een luxe camping, voorzien van alle benodigde faciliteiten waaronder een eigen zwembad met glijbaan. Komt u dan gewoon gezellig naar Vakantiepark 't Schinkel in Hoenderloo. Elk jaar ontvangen wij vele gasten met veel gastvrijheid en wij doen er alles aan om het onze gasten helemaal naar hun zin te maken. Daarvoor doen wij zelfs graag iets extra en dat zult u zeker ervaren tijdens uw verblijf op ons Veluwe Vakantiepark. 

Op camping 't Schinkel vindt u mooie bungalows, wij noemen ze ook wel de Koninklijke Vakantieverblijven. Deze bungalows voor 4 personen zorgen voor een kampeergevoel maar wel met de luxe van fijne bedden en een eigen keuken en badkamer. Het kan niet anders dan dat een verblijf in een bungalow op 't Schinkel u goed zal bevallen. 

Naast deze bungalows vindt u op 't Schinkel ook de unieke Drakeneieren. In een groot drakennest staan allerlei grote eieren waar u met 4 personen kunt verblijven. 

Wanneer komt u naar 't Schinkel?

Een vakantie op de Veluwe is in elk seizoen verrassend en anders. Het Schinkel is geopend vanaf april en is dan ook de ideale locatie voor de meivakantie of een weekend weg in april, mei of juni. Maar ook gedurende de zomervakantie is 't Schinkel een heerlijke plek waar het zeker voor gezinnen met kleine kinderen ideaal verblijven is. Tijdens de nazomer genieten senioren regelmatig een paar dagen van de prachtige Veluwe.

Direct reserveren

 

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl