Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Bungalow huren op de Veluwe

Wilt u een bungalow huren op de Veluwe omdat u vakantie wilt vieren in eigen land? Dan bent u bij ons natuurlijk van harte welkom op de Veluwe. De Veluwe biedt u namelijk ontzettend veel variatie wat zorgt voor een onvergetelijke vakantie waar jong en oud zeker van zullen genieten. Ontdek ons Bungalowpark 't Schinkel, de ideale uitvalsbasis voor een fantastische wandeling of fietstocht op de Veluwe.

Ontdek onze bungalow

Bungalow huren op de Veluwe

Uw vakantie op de Veluwe brengt u natuurlijk graag door op een luxe camping, voorzien van alle benodigde faciliteiten waaronder een eigen zwembad met glijbaan. Komt u dan gewoon gezellig naar Vakantiepark 't Schinkel in Hoenderloo.

Elk jaar ontvangen wij vele gasten met veel gastvrijheid en wij doen er alles aan om het onze gasten helemaal naar hun zin te maken. Daarvoor doen wij zelfs graag iets extra en dat zult u zeker ervaren tijdens uw verblijf op ons Veluwe Vakantiepark. 

Bungalow huren Veluwe

Op camping 't Schinkel vindt u mooie bungalows, wij noemen ze ook wel de Koninklijke Vakantieverblijven.

Deze bungalows voor 4 personen zorgen voor een kampeergevoel maar wel met de luxe van fijne bedden en een eigen keuken en badkamer.

Het kan niet anders dan dat een verblijf in een bungalow op 't Schinkel u goed zal bevallen.

Naast deze bungalows vindt u op 't Schinkel ook de unieke Drakeneieren. In een groot drakennest staan allerlei grote eieren waar u met 4 personen kunt verblijven. 

Komt u ook origineel overnachten op de Veluwe?

Vakantie op de Veluwe

De Veluwe is een prachtig natuurgebied, midden in Nederland, in de provincie Gelderland. Bij de Veluwe denkt u misschien meteen aan bos, maar er is méér. Heidevelden, zandvlakten, landgoederen en weidegronden tot aan de horizon. Het is een prachtig gebied om te fietsen, wandelen en paardrijden.

Maar vakantie op de Veluwe is meer dan natuur. U kunt hier namelijk ook heerlijk winkelen, musea bezoeken, een dagje naar een pretpark of naar de dierentuin. Kortom, op vakantie naar de Veluwe verveelt nooit!

Wanneer komt u naar 't Schinkel?

Een vakantie op de Veluwe is in elk seizoen verrassend en anders. Onze camping op de Veluwe is geopend vanaf april en is dan ook de ideale locatie voor de meivakantie of een weekend weg in april, mei of juni.

Maar ook gedurende de zomervakantie is 't Schinkel een heerlijke plek waar het zeker voor gezinnen met kleine kinderen ideaal verblijven is. Tijdens de nazomer genieten senioren regelmatig een paar dagen van de prachtige Veluwe.

Direct reserveren

Veel gestelde vragen over het huren van een bungalow op de Veluwe

Waar kan ik een luxe bungalow huren op de Veluwe?

Op onze schitterende camping op de Veluwe kunt u kiezen uit veel luxe bungalows. Bij ons noemen wij ze ook wel: koninklijke verblijven. Deze zijn volledig gemeubileerd en voorzien u in alle behoeftes.

Waar kan ik een bungalow huren op de Veluwe met hond?

Op Veluwecamping ’t Schinkel kunt u verblijven boeken waar u hond ook welkom is, mits aangelijnd. Uw trouwe viervoeter kunt u dus gewoon meenemen naar ’t Schinkel. 

Waar kan ik een bungalow huren op de Veluwe voor vier personen?

Wij verhuren alleen bungalows die geschikt zijn voor maximaal vier personen. Wilt u een huisje huren op de Veluwe voor twee personen? Dan kunt u ook in deze bungalow terecht. 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!