Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Bungalowpark op de Veluwe

Waar brengt u de vakantie graag door? Houdt u van de natuur, een lekkere wandeling door het bos of een eind fietsen over de heide? Prachtige uitzichten, genieten van de rust en van elkaar? En als u weer terugkomt in uw vakantieverblijf wilt u graag comfort en luxe, maar ook gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen?

Bungalowpark 't Schinkel - Bungalowpark Veluwe

Bungalowpark 't Schinkel biedt u precies wat u zoekt! Ons bungalowpark is gelegen op een prachtige locatie op de Veluwe, dichtbij de plaatsen Hoenderloo en Beekbergen. Op Bungalowpark 't Schinkel weten we precies wat vakantie vieren is en we doen er dan ook alles aan het u en uw gezin helemaal naar de zin te maken. Ons bungalowpark biedt u veel faciliteiten, zoals een gezellig restaurant, een snackbar en onze eigen ontbijtservice. Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven, wat dacht u van de mooie zwembaden en leuke binnenspeeltuin. Ook hebben we tijdens de schoolvakanties een recreatieteam, zodat uw kinderen zich zeker zullen vermaken.

Omgeving van ons Bungalowpark op de Veluwe

 De natuur op de Veluwe is altijd mooi en zeer afwisselend. Bossen, heide, zandvlaktes en meer; u vindt het op de Veluwe. Park de Hoge Veluwe ligt dichtbij onze camping. Schijnt de zon en wilt u lekker naar het water? Breng dan een bezoekje aan recreatiegebied Bussloo, een prachtig gebied met water en strand, kortom alles wat u nodig heeft om een dagje te luieren. Wandelen en fietsen op de Veluwe doet u natuurlijk ook met ons bungalowpark als uitvalsbasis.

Bezoekt u ook graag een grotere stad om wat cultuur te snuiven of te shoppen? Arnhem en Apeldoorn liggen dichtbij en bieden diverse leuke attracties zoals Burgers Zoo in Arnhem of Paleis 't Loo in Apeldoorn. Een compleet overzicht van alle bezienswaardigheden op de Veluwe vindt u op onze website.

Accommodaties op 't Schinkel

En na uw dagje uit, of het nou sportief was, cultureel of ontspannend, is het heerlijk thuiskomen op Bungalowpark 't Schinkel. U bent van harte welkom in de mooie accommodaties op ons bungalowpark, zoals een Drakenei (ja, u leest het goed!) of een koninklijk vakantieverblijf.

Kamperen op de Veluwe

Behalve onze unieke en mooie verhuuraccommodaties kunt u bij 't Schinkel ook kamperen op de Veluwe. U kampeert op royale kampeerplaatsen die zo zijn ingedeeld dat kinderen makkelijk contact maken met elkaar. Diverse speelveldjes zijn het middelpunt van de kampeervelden. Ideaal voor de kinderen om zich de hele vakantie te vermaken, terwijl u altijd een oogje in het zeil kunt houden. Kortom, ook kamperen doet u met het hele gezin op ons bungalowpark op de Veluwe.

Mooi weer op de Veluwe

Wij kunnen van alles voor u regelen, maar we hebben geen invloed op het weer. Daarom bieden wij onze unieke Goed Weer Garantie. Net als u vinden wij het jammer als uw vakantie door regen in het water valt en de Goed Weer Garantie van de Bungalowpark 't Schinkel biedt daarom een prima oplossing. U leest er alles over op onze website.

Bungalowpark 't Schinkel maakt deel uit van de Veluwe Vakantieparken. Ook Veluwecamping de Pampel en Veluwepark Heideheuvel behoren tot deze groep. U bent van harte welkom op de Veluwe bij de Veluwe Vakantieparken.

Bungalowpark op de Veluwe met zwembad

Luxe bungalowpark op de Veluwe

Kamperen op de Veluwe

Kamperen met kinderen op de Veluwe

Gezelligheid voor jong en oud op onze camping Veluwe

 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!