Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen & lastminutes

Gezellige camping in Beekbergen

Camping Beekbergen

Het dorp Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de bossen en dicht bij Hoenderloo. Zoekt u dus een mooie camping in Beekbergen, dan is Camping 't Schinkel voor u het juiste adres!

Heerlijke vakantie in Beekbergen

Kamperen Veluwe in Beekbergen is een goed idee voor jong en oud. In Beekbergen en omgeving is namelijk van alles te beleven. U bevindt zich midden op de Hoge Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar ook zijn er in de directe omgeving van Beekbergen veel attracties, zoals de Julianatoren in Apeldoorn, het Openluchtmuseum in Arnhem en u kunt heerlijk shoppen in Veenendaal, Ede, Arnhem of Apeldoorn. Kortom, een vakantie in Beekbergen zal u vast goed bevallen.

Gezellige camping Beekbergen

Bent u nog op zoek naar een mooie camping in Beekbergen? Dan heten wij u van harte welkom op Camping 't Schinkel. Onze camping ligt in Hoenderloo, dicht bij Beekbergen en is een fijne basis voor uw vakantie op de Veluwe. Camping 't Schinkel staat bekend als een bijzonder kindvriendelijke kindercamping, waar echter ook de oudere vakantiegangers zich prima zullen vermaken. Op onze Veluwecamping vindt u ruime kampeerplekken, evenals diverse verhuurobjecten als u geen eigen kampeermiddel heeft. 

De faciliteiten op Gezinscamping 't Schinkel zijn uitstekend. We hebben prachtige sanitaire gebouwen en veel extra's zoals een kinderboerderij, buitenzwembad en speeltuintjes. Kortom, een vakantie op camping 't Schinkel zal u zeker goed bevallen.

 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!