Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Gezellige camping in Beekbergen

Het dorp Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de bossen en dicht bij Hoenderloo. Zoekt u dus een mooie camping in Beekbergen, dan is Camping 't Schinkel voor u het juiste adres!

 • Zwembad
 • Activiteiten voor kinderen
 • Snackbar en minimarkt
 • Georganiseerde evenementen

Ontdek Veluwecamping 't Schinkel - Bekijk het aanbod

Heerlijke vakantie in Beekbergen

Kamperen op onze Veluwecamping? Dat is een goed idee want er is hier genoeg te doen voor jong en oud. In Beekbergen en omgeving is namelijk van alles te beleven. U bevindt zich midden op de Hoge Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Maar ook zijn er in de directe omgeving van Beekbergen veel attracties, zoals de Julianatoren in Apeldoorn, het Openluchtmuseum in Arnhem en u kunt heerlijk shoppen in Veenendaal, Ede, Arnhem of Apeldoorn. Kortom, een vakantie in Beekbergen zal u vast goed bevallen.

Gezellige camping Beekbergen

Bent u nog op zoek naar een mooie camping in Beekbergen? Dan heten wij u van harte welkom op Camping 't Schinkel. Onze camping ligt in Hoenderloo, dicht bij Beekbergen en is een fijne basis voor uw vakantie op de Veluwe.

Camping 't Schinkel staat bekend als een bijzonder kindvriendelijke kindercamping, waar echter ook de oudere vakantiegangers zich prima zullen vermaken. Op onze Veluwecamping vindt u ruime kampeerplekken, evenals diverse verhuurobjecten als u geen eigen kampeermiddel heeft. 

De Veluwe ontdekken

Spot de Big Five van Nederland! Vanaf de camping bent u erg snel op de Veluwe en kunt u vervolgens een safari maken. De safaritochten staan garant voor veel plezier en het spotten van veel wilde dieren. 

Faciliteiten Camping 't Schinkel

De faciliteiten op gezinscamping 't Schinkel zijn uitstekend. We hebben prachtige sanitaire gebouwen en veel extra's zoals een kinderboerderij, zwembad en speeltuintjes. Kortom, een vakantie op camping 't Schinkel zal u zeker goed bevallen.

 • Minimarkt
 • Snackbar
 • Zwembaden en glijbaan
 • Binnenspeeltuin
 • Speeltuinen
 • Kinderboerderij
 • Huifkartochten

Vakantie Beekbergen boeken

Camping Beekbergen

Kamperen op de Veluwe

Op camping 't Schinkel kunt u met uw eigen tent of caravan kamperen middenin de natuur en op een gezellige en vriendelijke camping voor kinderen. De kampeerplekken zijn allemaal erg ruim en iedere plek heeft voldoende privacy. Op de comfortabele kampeerplaatsen geniet u optimaal van uw vakantie.

Bij de kampeerplekken kunnen kinderen heerlijk spelen. Ook kunt u uw huisdier meenemen. Kies uw eigen plekje uit tussen de bomen, langs de weide, vlakbij de kinderboerderij of vlakbij het zwembad.  

Kamperen

Koninklijk verblijven

Houdt u van het kampeergevoel op vakantie, maar dan met de luxe van thuis? Op onze camping in Beekbergen kunt u een chalet huren met een prachtige veranda. De chalets zijn volledig ingericht en zijn zelfs voorzien van een flatscreen. Wilt u uw kinderen een onvergetelijk verblijf geven? Verblijf dan in een drakenei.

Verhuur

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!