Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Camping in Gelderland

Gelderland, één van de mooiste provincies van Nederland waar voor iedereen altijd iets te doen is.

Genieten in Gelderland

Waar houdt u van? Wandelen of fietsen in de natuur, winkelen, een museum bezoeken of naar een pretpark of dierentuin? Het kan allemaal in de provincie Gelderland. Wilt u dan ook zeker weten dat u een vakantie vol vermaak en plezier heeft, waar uzelf maar ook uw kinderen elke minuut van zullen genieten? Kom dan naar Gelderland en ontdek zelf al het moois dat deze provincie u biedt.

Dagje uit vanaf uw camping in Gelderland

Om uw vakantie nog leuker en completer te maken, verblijft u natuurlijk op de prachtige Veluwecamping 't Schinkel. Deze camping ligt in het dorpje Hoenderloo, midden op de Veluwe. Een perfecte basis voor al uw uitstapjes. Wandelen of fietsen op de Veluwe, met uw eigen fietsen of met de witte fietsen op Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vergeet u niet een bezoek te brengen aan het Kröller-Müller museum. Plan een gezellig dagje winkelen in Arnhem of Apeldoorn of kies voor het pretpark Koningin Julianatoren. Ga naar het Nederlands Openluchtmuseum, maak een ritje met Veluwsche Stoomtrein of maak kennis met bijzondere dieren in dierentuin Burgers' Zoo. Vanaf camping 't Schinkel bent u er snel. En wat is er fijner om dan na een leuk dagje uit terug te keren naar de oase van gezelligheid die u vindt op Camping 't Schinkel. Een camping waar u met het hele gezin geniet!

Luxe camping met zwembad

Kindercamping Gelderland 't Schinkel mogen we gerust een luxe camping noemen met mooie accommodaties en uitstekend verzorgde faciliteiten. Ons sanitair is schoon en fris en in ons zwembad neemt iedereen graag een duik. Naast mooie kampeerplaatsen kunt u bij ons een bijzondere accomodatie boeken. Wat dacht u van slapen in een drakenei? Of kiest u liever voor één van onze koninklijke vakantieverblijven? En hadden we het al over de speeltuin gehad waar de kinderen zich zeker zullen vermaken? Misschien hoeft u niet eens een dagje weg, maar blijft u gewoon lekker op de camping Veluwe met zwembad

Kindvriendelijke camping in Gelderland

Camping 't Schinkel staat bekend door de kindvriendelijke faciliteiten en wordt ook wel een kinderkoninkrijk genoemd. Wij streven er dan ook continu naar onze faciliteiten voor de kinderen uit te breiden. In alle schoolvakanties doet recreatieteam De Hofhouding er van alles aan om uw kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen en staan er dagelijks leuke activiteiten op het programma. Wij heten u van harte welkom op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe!

Kies uw favoriete accommodatie!

Vakantie vieren op onze camping in Gelderland kan op veel manieren, zoals het verblijven in één van onze verhuuraccommodaties. Kies voor een royale belevenis in ons koninklijk verblijf, ga naar dromenland in een drakenei, of wacht dacht u van een overnachting in een holle boomstam? Het kan allemaal bij Het Schinkel! Bekijk alle opties en kies uw favoriet om een extra dimensie aan uw vakantie te geven. 

Boek een accommodatie!

Kamperen in Gelderland is volop genieten

Uit ervaring weten wij het al; kamperen Gelderland is volop genieten. Elk jaar weer horen wij dit van onze gasten en we nodigen u van harte uit dit zelf te komen ervaren. Ons team heet u van harte welkom op de Camping Gelderland 't Schinkel!

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Wandelen op de Veluwe

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!