Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 67 ANWB
Tijd voor de Veluwe

Camping Hoenderloo

Midden in de Veluwse bossen ligt het gezellige dorpje Hoenderloo. Komt u in Hoenderloo dan heeft u direct het vakantiegevoel te pakken. Onze gezellige camping 't Schinkel is gelegen in Hoenderloo op de Veluwe. Op onze mooie camping kunt u volop genieten van de natuur en zullen ook uw kinderen een fantastische tijd hebben. Niet voor niets noemen wij de camping een Kinderkoninkrijk! Maar ook de volwassenen zullen zich hier uitstekend vermaken en in het voor- en naseizoen wordt de camping ook veel door senioren bezocht.

Kamperen in Hoenderloo

Kamperen in Hoenderloo is een feest voor jong en oud. Op familiecamping 't Schinkel in Hoenderloo bent u van harte welkom. Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, zodat u voldoende privacy heeft, maar wel helemaal geniet van het campingleven. Camping 't Schinkel biedt haar gasten een koninklijk verblijf aan. U bent bijvoorbeeld welkom om een hapje te eten in ons Restaurant De Ridderzaal, gaat kijken naar de dieren in de Koninklijke Stallen of gaat zwemmen in onze eigen Hofvijver. Heeft u geen eigen kampeermiddel, dan hebben wij de comfortabele Koninklijke Verblijven, maar ook de unieke DrakenEieren. Een verblijf in een DrakenEi zal uw kind niet snel vergeten en met de voorpret begint het genieten al.

Camping hoenderloo

Attracties in Hoenderloo

Hoenderloo ligt midden op de Veluwe, dichtbij plaatsen als Apeldoorn en Ede. Ook al is Hoenderloo een klein dorpje, het is zeker een bezoekje waard. Al was het maar om een ijsje te eten bij IJs van Co, wereldberoemd op de Veluwe vanwege het heerlijke ijs. In Hoenderloo vindt u ook het Nederlands Electriciteit Museum. Natuurlijk is de omgeving van Hoenderloo prachtig om te wandelen of fietsen. Hoenderloo ligt bijvoorbeeld aan de Europese wandelroute E11, ook wel bekend als het Marskramerspad. In de zomer wordt er regelmatig een braderie georganiseerd in Hoenderloo. 

Nog een mooie Camping Hoenderloo: Camping de Pampel

Op de Veluwe in Hoenderloo vindt u nog een camping van de Veluwe Vakantieparken, namelijk Camping de Pampel. Ook op dit adres kunt u heerlijk kamperen op een mooie camping die vele faciliteiten biedt. Bijzonder overnachten op de Veluwe, dan kiest u voor een overnachting in een holle boomstam op Camping de Pampel! 

Online boeken!

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl