Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Camping met zwembad

en camping met zwembad heeft bij veel vakantiegangers een streepje voor. En dat is niet zo gek, want zwemmen blijft altijd leuk en de waterpret op de camping is elke dag weer een feest. Mooi weer of minder mooi, het zwembad blijft altijd een grote aantrekkingskracht hebben.

Camping met zwembad op de Veluwe

Zoekt u een camping op de Veluwe met een zwembad? Dan is Camping 't Schinkel voor u het juiste adres! Op onze gezellige en kindvriendelijke camping, midden in de Veluwse bossen, vindt u 2 zwembaden. Wij noemen het ook wel onze Hofvijvers, uw kinderen kunnen hier naar hartelust zwemmen en spelen. En natuurlijk kunt u zelf ook nog eens lekker wat baantjes trekken. 

Camping 't Schinkel heeft een ondiep peuterbad waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en zwemmen, maar overal kunnen staan. Daarnaast, maar afgesloten door een hek, is een dieper zwembad. Langs het zwembad kunt u lekker zonnen op de ligbedden. Meer over onze camping Veluwe met zwembad.

Kindvriendelijke camping

Behalve de zwembaden op onze camping vindt u op Camping 't Schinkel nog veel meer faciliteiten die ervoor zorgen dat uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe. Zo is er een gave binnenspeeltuin, meerdere speeltuinen buiten en niet te vergeten de Koninklijke Stallen, onze gezellige kinderboerderij. Ook hebben wij een gigantisch springkussen in 2016 nieuw geplaatst!

Reserveer direct een plek op de camping!

Camping met zwembad

Kindercamping en ANWB camping

Het is dan ook niet voor niets dat de ANWB ons met 4,5 (van 5) sterren beloonde en onze camping in 2011 is uitgeroepen tot Kindercamping van het jaar. Bovendien is Camping 't Schinkel aangesloten bij GreenKey, een keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche. Ook al is 2011 al even geleden, wij hebben de kwaliteit constant hoog gehouden op de camping en nog diverse verbeteringen doorgevoerd. De titel Kindercamping op de Veluwe houden wij dan ook met plezier in ere!

Camping 't Schinkel in Hoenderloo heet u, samen met uw gezin van harte welkom op onze gezellige en kindvriendelijke camping met zwembad. Laat u verrassen door onze ruime staanplaatsen, mooie faciliteiten en natuurlijk de Veluwse natuur die volop variatie biedt.

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!