Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Een schitterende camping met zwembad op de Veluwe

Een camping met zwembad heeft bij veel vakantiegangers een streepje voor. En dat is niet zo gek, want zwemmen blijft altijd leuk en de waterpret op de camping is elke dag weer een feest. Mooi weer of minder mooi, het zwembad blijft altijd een grote aantrekkingskracht hebben.

Ontdek hier alvast onze prachtige accommodaties

Een camping met zwembad op de Veluwe

Zoekt u een camping op de Veluwe met een zwembad? Dan is Camping 't Schinkel voor u het juiste adres! Op onze gezellige en kindvriendelijke camping, midden in de Veluwse bossen, vindt u 2 zwembaden.

Wij noemen het ook wel onze Hofvijvers, uw kinderen kunnen hier naar hartelust zwemmen en spelen. En natuurlijk kunt u zelf ook nog eens lekker wat baantjes trekken. 

Onze camping met zwembad heeft niet één bad, maar zelfs twee! Camping 't Schinkel heeft een ondiep peuterbad waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en zwemmen, maar overal kunnen staan. Een bad waar de allerkleinsten veilig in kunnen spetteren en zich kunnen vermaken met andere vriendjes!

Daarnaast, maar afgesloten door een hek, is een dieper zwembad. Langs het zwembad kunt u lekker zonnen op de ligbedden. Een mooi moment om dat ene boek nu eens uit te lezen, een krantje open te slaan of nieuwe muziek te luisteren.

Dit zijn de fijne moment waar niets moet, maar alles kan en mag. Onder het genot van de zon is alles fijner! Meer over onze camping Veluwe met zwembad.

Een kindvriendelijke camping

Behalve de zwembaden op onze camping vindt u op Camping 't Schinkel nog veel meer faciliteiten die ervoor zorgen dat uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe. 

Zo is er een gave binnenspeeltuin en zijn er meerdere speeltuinen buiten te vinden op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe. De binnenspeeltuin is enorm en de kinderen kunnen hier de gele dag klimmen en klauteren. Ook met slecht weer kan er geravot worden met alle vriendjes. 

Niet te vergeten zijn de Koninklijke Stallen. Dit is onze gezellige kinderboerderij. Hier kunnen de kinderen vrienden voor het leven maken met verschillende dieren.

In onze koninklijke stal zijn onder andere ezels te vinden. Deze mag gevoerd worden, maar een klein ritje is ook mogelijk. Spannend, maar ook erg leuk!

Ook is er een gigantisch nieuw springkussen geplaatst! De kinderen zijn er dol op en hangen hier de hele dag rond. Kortom: de kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken en worden bij ons ook koninklijk behandeld! 

Kinder- en ANWB-camping

Ons park is meer dan een camping met zwembad want het is dan ook niet voor niets dat de ANWB ons met 4,5 (van 5) sterren beloonde en onze camping in 2011 al is uitgeroepen tot kindercamping van het jaar.

Bovendien is Camping 't Schinkel aangesloten bij GreenKey, een keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche. Ook al is 2011 al even geleden, wij hebben de kwaliteit constant hoog gehouden op de camping en nog diverse verbeteringen doorgevoerd. De titel Kindercamping op de Veluwe houden wij dan ook met plezier in ere!

Camping 't Schinkel in Hoenderloo heet u, samen met uw gezin van harte welkom op onze gezellige en kindvriendelijke camping met zwembad. Laat u verrassen door onze ruime staanplaatsen, mooie faciliteiten en natuurlijk de Veluwse natuur die volop variatie biedt.

De kinderen die aan het spelen zijn in het water op onze camping met zwembad

Ruime plekken op onze camping met zwembad

Zoals eerder benoemd is onze camping met zwembad erg kindvriendelijk, maar ook koninklijk. Onze gasten, zowel jong als oud, staan centraal bij ons op Camping 't Schinkel. Bij ons is de gast namelijk de koning. Dat is onder andere ook terug te zien in onze royaal opgezette comfortplaatsen.

Of u nu met uw camper komt, vouwwagen, caravan of gewoon met een tent? Geen probleem want op onze kampeerplaatsen van 100 vierkante meter heeft u genoeg plek. De kinderen hebben hier ook genoeg ruimte om lekker te ravotten of om een balletje over te schieten of te slaan, zonder dat de buren hier last van hebben.

U heeft daarnaast ook toegang tot een wateraansluiting, afvoer en een stroomaansluiting van 6 of 10 ampère. U kunt uw waterkoker of andere apparaten gewoon meenemen en opladen. Ook is er een goede wifi verbinding aanwezig die de gehele camping dekt.

Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet het laatste nieuws kan volgen of de nieuwste aflevering van uw favoriete serie hoeft te missen.

Een mooie bijkomstigheid is dat uzelf aan kan geven waar u wilt staan! Heeft u liever meer schaduw of wilt u zoveel mogelijk zon? Dit kunt u aangeven bij uw boeking. Hier houden wij dan rekening mee.

Een royale accommodatie

Naast dat wij een ruime kampeerplaatsen aanbieden hebben wij ook prachtige accommodaties waarin u koninklijk kan verblijven. In deze mooie verblijven ervaart uw dat echte kampeergevoel, maar dan met de luxe van thuis.

U hoeft alleen uw spullen uit te pakken en de vakantie kan beginnen. De kinderen kunnen direct hun handdoek pakken en naar het zwembad rennen om een verfrissende duik te nemen. 

Als u wilt kunt u op uw wenken bedient worden door ons personeel want iedere ochtend kan er een koninklijk ontbijt bij u op de veranda getoverd worden. Dat is pas eens lekker wakker worden! Het koninklijk verblijf:

  • Heeft een badkamer en een keuken met een magnetron en 4-pits gascomfort.
  • Is geschikt voor maximaal vier personen.
  • Heeft een woonkamer met een gaskachel en flat screen televisie.
  • Heeft twee slaapkamers en een badkamer.

In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer staan twee aparte bedden. De kussens zijn zo zacht dat iedereen heerlijk zal slapen en uitgerust wakker zal worden. Kortom: een geweldig verblijf waarin u niets tekort komt. 

Boek nu een plek op onze schitterende camping met zwembad

Bent u op zoek naar een camping met zwembad? Dan zit u bij ons helemaal goed, maar wij zijn meer dan een camping met alleen een zwembad! Jong en oud worden hier koninklijk behandeld en u kunt genieten van onze ruime kampeerplaatsen, schitterende accommodaties en geweldige voorzieningen.

Wilt u weten hoe prinsen en prinsessen vroeger werden behandeld? Boek dan een plek op onze camping met zwembad en ervaar het uzelf. Een unieke belevenis! 

Boek nu hier een plek op Camping 't Schinkel

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!