Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 67 ANWB
Dromen in een drakenei

Camping met zwembad

Een camping met zwembad heeft bij veel vakantiegangers een streepje voor. En dat is niet zo gek, want zwemmen blijft altijd leuk en de waterpret op de camping is elke dag weer een feest. Mooi weer of minder mooi, het zwembad blijft altijd een grote aantrekkingskracht hebben.

Camping met zwembad op de Veluwe

Zoekt u een camping op de Veluwe met een zwembad? Dan is Camping 't Schinkel voor u het juiste adres! Op onze gezellige en kindvriendelijke camping, midden in de Veluwse bossen, vindt u 2 zwembaden. Wij noemen het ook wel onze Hofvijvers, uw kinderen kunnen hier naar hartelust zwemmen en spelen. En natuurlijk kunt u zelf ook nog eens lekker wat baantjes trekken. 

Camping met zwembad op de Veluwe

Camping 't Schinkel heeft een ondiep peuterbad waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en zwemmen, maar overal kunnen staan. Daarnaast, maar afgesloten door een hek, is een dieper zwembad. Langs het zwembad kunt u lekker zonnen op de ligbedden. Meer over onze camping Veluwe met zwembad.

Kindvriendelijke camping

Behalve de zwembaden op onze camping vindt u op Camping 't Schinkel nog veel meer faciliteiten die ervoor zorgen dat onze kindvriendelijke camping met een gerust hart een koninkrijk voor kinderen genoemd mag worden. Zo is er een gave binnenspeeltuin, meerdere speeltuinen buiten en niet te vergeten de Koninklijke Stallen, onze gezellige kinderboerderij. Ook hebben wij een gigantisch springkussen in 2016 nieuw geplaatst!

Kindercamping van het jaar 2011

Het is dan ook niet voor niets dat de ANWB ons met 4,5 (van 5) sterren beloonde en onze camping in 2011 is uitgeroepen tot Kindercamping van het jaar. Bovendien is Camping 't Schinkel aangesloten bij GreenKey, een keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche. Ook al is 2011 al even geleden, wij hebben de kwaliteit constant hoog gehouden op de camping en nog diverse verbeteringen doorgevoerd. De titel Kindercamping op de Veluwe houden wij dan ook met plezier in ere!

Camping 't Schinkel in Hoenderloo heet u, samen met uw gezin van harte welkom op onze gezellige en kindvriendelijke camping met zwembad. Laat u verrassen door onze ruime staanplaatsen, mooie faciliteiten en natuurlijk de Veluwse natuur die volop variatie biedt.

 

Reserveer direct een plek op de camping!

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl