Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen & lastminutes

Ruime camping seizoenplaats

Op zoek naar een camping seizoenplaats op de Veluwe?

Camping 't Schinkel biedt u tal van mogelijkheden voor een prachtige seizoenplaats. De camping heeft een unieke ligging op de Veluwe. U wandelt zo vanaf uw seizoenplaats de camping af voor een ontspannen wandeling over heidevelden. De ligging zal u verbazen! Uw trouwe viervoeter? Die neemt u natuurlijk lekker mee!

Een mooie bijkomstigheid is dat 't Schinkel voordelige camping seizoenplaatsen aanbiedt, in vergelijking met andere campings in de buurt. Huisdieren zijn op onze camping ook van harte welkom! 

camping seizoenplaats

 

Aangezien u een seizoenplaats voor een langere tijd gaat gebruiken, is het belangrijk dat u een mooie camping seizoenplaats uitzoekt. Op camping 't Schinkel heeft u alle keuze. U kunt daar een mooie seizoenplaats uitzoeken op een van onze kampeervelden op de camping.

Wat houdt een Veluwe camping seizoenplaats in?

  • Kampeerplaats va. 110m2
  • Incl. 6 amp. (meer amperage op verzoek mogelijk)
  • Incl. toeristenbelasting
  • Incl. 2 personen
  • Dagbezoek voor vrienden & familie 2 euro p.p.
  • 5% korting op winterkamperen
  • Kies zelf uw mooiste plaats!

Vindt u het hele vakantieseizoen kamperen net iets te lang? Het is ook mogelijk om voor een kortere periode een seizoenplaats te reserveren, bijvoorbeeld acht weken in het hoogseizoen of alleen het voor- en/of najaar.

Wilt u meer informatie over een seizoenplaats op één van onze campings op de Veluwe? Bel dan naar 055-378 13 67 of neem contact met ons op. Uiteraard bent u altijd van harte welkom om de mooiste camping seizoenplaats op de Veluwe uit te komen zoeken.

 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!