Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Ruime camping seizoenplaats

Op zoek naar een camping seizoenplaats op de Veluwe?

Camping 't Schinkel biedt u tal van mogelijkheden voor een prachtige seizoenplaats. De camping heeft een unieke ligging op de Veluwe. U wandelt zo vanaf uw seizoenplaats de camping af voor een ontspannen wandeling over heidevelden. De ligging zal u verbazen! Uw trouwe viervoeter? Die neemt u natuurlijk lekker mee!

Vakantie op de Veluwe

Met een seizoenplaats op de Veluwe heeft u alle tijd en ruimte om de prachtige en veelzijdige Veluwe te ontdekken. De Veluwe kent prachtige natuurgebieden met bossen, weide en heidevelden. Ideaal voor lange wandelingen en fietstochten. In de omgeving zijn daarnaast veel leuke steden, dorpen en activiteiten te doen vanaf onze camping in Hoenderloo. Ga bijvoorbeeld eens winkelen in Veenendaal, Apeldoorn of Arnhem. Ga een dagje naar de dierentuin of een attractiepark of bezoek één van de vele musea. In de omgeving van camping 't Schinkel hoeft u zich niet te vervelen.

Faciliteiten Camping 't Schinkel

Niet alleen in de omgeving is genoeg te doen, ook onze camping zelf biedt u vele faciliteiten. Kinderen kunnen zich op onze kindercamping op de Veluwe een heel seizoen vermaken in de speeltuinen, de binnenspeeltuin, de kinderboerderij of het zwembad met glijbaan. Daarnaast is er ook een leuk animatieteam in de vakantieperiode en kunt u mee met de huifkartocht. Boodschappen haalt u in onze minimarkt of eet een hapje in de snackbar. 

Voordelige seizoenplaats uitkiezen

Een mooie bijkomstigheid is dat 't Schinkel voordelige camping seizoenplaatsen aanbiedt, in vergelijking met andere campings in de buurt. Huisdieren zijn op onze camping ook van harte welkom! 

Aangezien u een seizoenplaats voor een langere tijd gaat gebruiken, is het belangrijk dat u een mooie camping seizoenplaats uitzoekt. Op camping 't Schinkel heeft u alle keuze. U kunt daar een mooie seizoenplaats uitzoeken op een van onze kampeervelden op de camping.

Seizoenplaats op de Veluwe

Vindt u het hele vakantieseizoen kamperen net iets te lang? Het is ook mogelijk om voor een kortere periode een seizoenplaats te reserveren, bijvoorbeeld acht weken in het hoogseizoen of alleen het voor- en/of najaar.

Meer over onze seizoenplaatsen

camping seizoenplaats

Wat houdt een Veluwe camping seizoenplaats in?

  • Kampeerplaats va. 110m2
  • Incl. 6 amp. (meer ampère op verzoek mogelijk)
  • Incl. toeristenbelasting
  • Incl. 2 personen
  • Dagbezoek voor vrienden & familie 2 euro p.p.
  • 5% korting op winterkamperen
  • Kies zelf uw favoriete plaats!
Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!