Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Ruime camping met een seizoenplaats

Op zoek naar een camping seizoenplaats op de Veluwe?

Camping 't Schinkel biedt u tal van mogelijkheden voor een prachtige seizoenplaats. De camping heeft een unieke ligging op de Veluwe. U wandelt zo vanaf uw seizoenplaats de camping af voor een ontspannen wandeling over heidevelden. De ligging zal u verbazen! Uw trouwe viervoeter? Die neemt u natuurlijk lekker mee!

camping met seizoenplaats

 • Kampeerplaats va. 110m²
 • Incl. 6 amp. (meer amperage op verzoek mogelijk)
 • Incl. toeristenbelasting
 • Incl. 2 personen
 • Dagbezoek voor vrienden & familie 3 euro p.p.
 • Kies zelf uw mooiste plaats!

Review:

"Voor het vierde jaar op rij genoten van deze plek. Leuke animatie voor jonge kinderen en mooie ruime plekken en sanitair dichtbij." - Fam. Den Adel

Bekijk seizoenplaatsen

Kamperen naseizoen op onze camping op de Veluwe

Behalve de natuur kunt u op de Veluwe ook allerlei wilde dieren spotten als reeën, herten en wilde zwijnen. Ook als u komt kamperen tijdens het naseizoen heeft u een grote kans ze te zien. Vanaf onze Veluwecamping bent u in enkele minuten op de Hoge Veluwe voor een wandeling of fietstocht in de mooie natuur.

Kiest u voor meer luxe?

Houdt u van iets meer comfort, zeker als de avonden korter worden in het naseizoen en het 's avonds al wat kan afkoelen? Ook dan bent u op 't Schinkel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk heerlijke 4-persoons bungalows op ons park op de Veluwe die voorzien zijn van alle luxe die u zich kunt wensen. Niet voor niets noemen wij deze chalets ook wel onze Koninklijke Verblijven. Uw verblijf in de nazomer op de Veluwe wordt zo wel heel prettig.

Vakantie op de Veluwe

Met een seizoenplaats op de Veluwe heeft u alle tijd en ruimte om de prachtige en veelzijdige Veluwe te ontdekken. De Veluwe kent prachtige natuurgebieden met bossen, weide en heidevelden. Ideaal voor lange wandelingen en fietstochten. In de omgeving zijn daarnaast veel leuke steden, dorpen en activiteiten te doen vanaf onze camping in Hoenderloo.

Ga bijvoorbeeld eens winkelen in Veenendaal, Apeldoorn of Arnhem. Ga een dagje naar de dierentuin of een attractiepark of bezoek één van de vele musea. In de omgeving van camping 't Schinkel hoeft u zich niet te vervelen.

Faciliteiten Camping 't Schinkel

Niet alleen in de omgeving is genoeg te doen, ook onze camping zelf biedt u vele faciliteiten. Kinderen kunnen zich op onze kindercamping op de Veluwe een heel seizoen vermaken in de speeltuinen, de binnenspeeltuin of de kinderboerderij. 

Daarnaast is er ook een leuk animatieteam in de vakantieperiode en kunt u mee met de huifkartocht. Boodschappen haalt u in onze minimarkt of eet een hapje in de snackbar. 

Een camping met seizoenplaats en een schitterend zwembad

U kunt uiteraard ook gebruik maken van de faciliteiten op Veluwe Vakantiepark de Pampelwaar zelfs een overdekt zwembad aanwezig is. Kom kamperen in het naseizoen en combineer uw vakantie met de leukste uitstapjes en de rust en comfort van onze camping met zwembad.

Wat houdt een Veluwe camping seizoenplaats in?

 • Kampeerplaats va. 110m2
 • Incl. 6 amp. (meer ampère op verzoek mogelijk)
 • Incl. toeristenbelasting
 • Incl. 2 personen
 • Dagbezoek voor vrienden & familie 2 euro p.p.
 • 5% korting op winterkamperen
 • Kies zelf uw favoriete plaats!

Voordelige seizoenplaats uitkiezen

Een mooie bijkomstigheid is dat 't Schinkel voordelige camping seizoenplaatsen aanbiedt, in vergelijking met andere campings in de buurt. Huisdieren zijn op onze camping ook van harte welkom! 

Aangezien u een seizoenplaats voor een langere tijd gaat gebruiken, is het belangrijk dat u een mooie camping seizoenplaats uitzoekt. Op onze Veluwecamping heeft u alle keuze. U kunt daar een mooie seizoenplaats uitzoeken op een van onze kampeervelden op de camping.

Seizoenplaats op de Veluwe

Vindt u het hele vakantieseizoen kamperen net iets te lang? Het is ook mogelijk om voor een kortere periode een seizoenplaats te reserveren, bijvoorbeeld acht weken in het hoogseizoen of alleen het voor- en/of najaar.

Reserveer hier uw plek

Vragen over onze seizoenplaatsen

Wat is een seizoenplaats op een camping?

Een seizoenplaats op een camping is een plek die je huurt voor een geheel seizoen. Dit kan het hoogseizoen zijn, maar ook het laagseizoen. Bij ons zijn meer dan 50 seizoenplaatsen beschikbaar.

Zijn er campings met seizoenplaatsen waar ik met hond kan verblijven?

Op onze camping samen met uw hond verblijven? Dat is mogelijk! kunt u verblijven samen met uw hond. Dit kan zowel voor een korte als langere periode. 

Welke campings op de Veluwe met seizoenplaats hebben een zwembad?

Camping ’t Schinkel is een camping op de Veluwe waar onder andere een zwembad aanwezig is. Hier kunt u het hele seizoen gebruik van maken.

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!