Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 67 ANWB
Een heerlijke vakantieplek

Familiecamping Veluwe

Camping 't Schinkel, de gezelligste familiecamping op de Veluwe. Onze camping is geschikt voor families met kleine kinderen die bij ons altijd de vakantie van hun leven vieren. Met de leuke animatie, het mooie zwembad, de speeltuintjes en de kinderboerderij biedt Camping 't Schinkel een onvergetelijke ervaring voor de kids. Op deze familiecamping Veluwe bent u van harte welkom!

De Veluwe is een prachtig natuurgebied in het midden van Nederland. Gaat u op vakantie in Nederland dan is dit nooit ver van huis, maar bent u wel helemaal in vakantiestemming. De mooie natuur, maar ook gezellige steden in de omgeving zorgen ervoor dat er telkens iets nieuws te ontdekken is. Een echte gezinscamping!

Familiecamping Veluwe

Zoekt u een familiecamping, dan is onze kindvriendelijke camping 't Schinkel zeker het overwegen waard. Heel wat families met kleine kinderen gingen u afgelopen jaren voor en genoten van een heerlijke ontspannen vakantie op onze familiecamping. Waterpret is er genoeg dankzij het buitenzwembad op de camping. Maar de kids zullen zeker ook genieten van een bezoekje aan de kinderboerderij waar ze lekker kunnen knuffelen met lieve dieren. Ook is er veel ruimte om te spelen, op de veldjes zijn speelplekken ingericht en er is een grote overdekte speeltuin. Meer over onze kindercamping op de Veluwe.

Kamperen of glamping?

Komt u met uw eigen tent of caravan? Onze familiecamping beschikt over ruime plaatsen en uiteraard beschikken wij over goed onderhouden sanitair. Heeft u geen eigen kampeermiddel dan bieden wij een prima oplossing in de vorm van glamping. Deze luxe vorm van kamperen is helemaal ingeburgerd op 't Schinkel. U verblijft in een fijne accommodatie maar beleeft wel volledig het kampeergevoel. 

Steekt u de barbecue aan, kookt u zelf of maakt u gebruik van de horeca op 't Schinkel? Het is allemaal mogelijk en wij heten u van harte welkom in onze snackbar of restaurant. Wilt u liever ergens in de buurt uit eten? Informeer dan gerust bij de receptie voor onze tips.

Tijdens de schoolvakanties zijn er altijd veel activiteiten te beleven op onze camping, denk dus ook eens na over een meivakantie Veluwe!

Veluwecamping 't Schinkel is continu in beweging en wij willen onze bezoekers elk jaar weer verrassen met nieuwe activiteiten en faciliteiten op de camping. We staan nooit stil, maar kijken steeds vooruit en dat maakt onze camping tot een dynamische familiecamping waar het heerlijk vakantie vieren is. Wilt u dit zelf ook eens ervaren? Wij heten u van harte welkom op Familiecamping 't Schinkel op de Veluwe!

Reserveer direct uw vakantie!

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl