Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Familiecamping Veluwe

Camping 't Schinkel, de gezelligste familiecamping op de Veluwe. Onze camping is geschikt voor families met kleine kinderen die bij ons altijd de vakantie van hun leven vieren. Met de leuke animatie, het mooie zwembad, de speeltuintjes en de kinderboerderij biedt Camping 't Schinkel een onvergetelijke ervaring voor de kids. Op deze familiecamping Veluwe bent u van harte welkom!

De Veluwe is een prachtig natuurgebied in het midden van Nederland. Gaat u op vakantie in Nederland dan is dit nooit ver van huis, maar bent u wel helemaal in vakantiestemming. De mooie natuur, maar ook gezellige steden in de omgeving zorgen ervoor dat er telkens iets nieuws te ontdekken is. Een echte gezinscamping!

Wat is er te doen op onze familiecamping Veluwe?

Zoekt u een familiecamping, dan is onze kindvriendelijke camping 't Schinkel zeker het overwegen waard. Heel wat families met kleine kinderen gingen u afgelopen jaren voor en genoten van een heerlijke ontspannen vakantie op onze familiecamping. Wat is er zoal te doen op onze camping Veluwe?

Allereerst kunt u hier heel veel waterpret beleven. Ons buitenbad bestaat uit verschillende "hofvijvers", bijvoorbeeld een groot zwembad met coole glijbaan, maar ook een speciaal peuterbad. Kom dus vooral met uw hele gezin naar het zwembad!

Natuurlijk kunnen uw kinderen ook heerlijk buiten spelen. Er zijn diverse speeltuinen waar altijd wel wat vakantievriendjes te vinden zijn. Terwijl de kinderen gezellig spelen, kunt u bij uw tent of caravan blijven zitten en tegelijk een oogje in het zeil houden. 

Is het regenachtig weer? Niet getreurd, want de kinderen zullen zich urenlang vermaken in de binnenspeeltuin "het drakennest". Hier kunnen ze heerlijk klimmen, klauteren en van de glijbaan roetsjen.

Maar de kids zullen zeker ook genieten van een bezoekje aan de kinderboerderij waar ze lekker kunnen knuffelen met lieve dieren. Het is zelfs toegestaan om op een ezel te rijden! Zo zal uw kind zich een heuse prins of prinses voelen.

Meer over onze kindercamping op de Veluwe

Wat is nou een familiecamping Veluwe zonder animatieteam?

Precies, niets! Daarom komt ons animatieteam, de "hofhouding", regelmatig langs. Tijdens de schoolvakanties organiseert onze "hofhouding" altijd een heleboel leuke activiteiten. Uw kinderen kunnen naar voorstellingen kijken, maar ook zelf aan de slag tijdens het knutselen. Uiteraard worden er ook veel spelletjes gespeeld. Het animatieteam is aanwezig tijdens Hemelvaart, Pinksteren, de mei- en zomervakantie. Denk dus ook eens na over een meivakantie Veluwe!

Bekijk de animatieprogramma´s

Gezellige camping Veluwe voor uw hele gezin

Familiecamping Veluwe met zwembad

Kamperen of glamping op onze camping Veluwe?

Komt u met uw eigen tent of caravan? Onze camping Veluwe beschikt over ruime comfortplaatsen van 100 m2. Bij elke kampeerplaats vindt u een wateraansluiting, stroomvoorziening van 6 of 10 ampère en een afvoer.

Wilt u graag op een rustige plek staan, dan kunt u onder de bomen staan. Heeft u juist liever alle vakantievriendjes van uw kinderen in de buurt? In dat geval is een plek midden op een van de grote velden een goed idee. 

Kom kamperen op onze camping Veluwe

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Niet getreurd, want u kunt een luxe kampeermiddel bij ons huren in de vorm van glamping. Deze luxe vorm van kamperen is helemaal ingeburgerd op 't Schinkel. U verblijft in een fijne accommodatie maar beleeft wel volledig het kampeergevoel. 

Glamping op onze familiecamping Veluwe

Lekker eten op onze familiecamping Veluwe

Steekt u de barbecue aan, kookt u zelf of maakt u gebruik van de horeca op camping Veluwe 't Schinkel? Het is allemaal mogelijk en wij heten u van harte welkom in onze snackbar of restaurant.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u natuurlijk terecht in onze minimarkt. Tip: neem ´s ochtends wat verse broodjes mee voor een heerlijk ontbijt!

Wilt u liever ergens in de buurt uit eten? Informeer dan gerust bij de receptie voor onze tips.

Camping Veluwe boeken

Camping Veluwe 't Schinkel is continu in beweging en wij willen onze bezoekers elk jaar weer verrassen met nieuwe activiteiten en faciliteiten op de camping. We staan nooit stil, maar kijken steeds vooruit en dat maakt onze camping tot een dynamische familiecamping waar het heerlijk vakantie vieren is. Wilt u dit zelf ook eens ervaren? Wij heten u van harte welkom op Familiecamping 't Schinkel op de Veluwe!

Reserveer direct uw vakantie!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!