Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Familiecamping Veluwe

Camping 't Schinkel, de gezelligste familiecamping op de Veluwe. Onze camping is geschikt voor families met kleine kinderen die bij ons altijd de vakantie van hun leven vieren. Met de leuke animatie, het mooie zwembad, de speeltuintjes en de kinderboerderij biedt Camping 't Schinkel een onvergetelijke ervaring voor de kids. Op deze familiecamping Veluwe bent u van harte welkom!

De Veluwe is een prachtig natuurgebied in het midden van Nederland. Gaat u op vakantie in Nederland dan is dit nooit ver van huis, maar bent u wel helemaal in vakantiestemming. De mooie natuur, maar ook gezellige steden in de omgeving zorgen ervoor dat er telkens iets nieuws te ontdekken is. Een echte gezinscamping!

Familiecamping Veluwe

Zoekt u een familiecamping, dan is onze kindvriendelijke camping 't Schinkel zeker het overwegen waard. Heel wat families met kleine kinderen gingen u afgelopen jaren voor en genoten van een heerlijke ontspannen vakantie op onze familiecamping. Waterpret is er genoeg dankzij het buitenzwembad op de camping. Maar de kids zullen zeker ook genieten van een bezoekje aan de kinderboerderij waar ze lekker kunnen knuffelen met lieve dieren. Ook is er veel ruimte om te spelen, op de veldjes zijn speelplekken ingericht en er is een grote overdekte speeltuin. Meer over onze kindercamping op de Veluwe.

Kamperen of glamping?

Komt u met uw eigen tent of caravan? Onze familiecamping beschikt over ruime plaatsen en uiteraard beschikken wij over goed onderhouden sanitair. Heeft u geen eigen kampeermiddel dan bieden wij een prima oplossing in de vorm van glamping. Deze luxe vorm van kamperen is helemaal ingeburgerd op 't Schinkel. U verblijft in een fijne accommodatie maar beleeft wel volledig het kampeergevoel. 

Steekt u de barbecue aan, kookt u zelf of maakt u gebruik van de horeca op 't Schinkel? Het is allemaal mogelijk en wij heten u van harte welkom in onze snackbar of restaurant. Wilt u liever ergens in de buurt uit eten? Informeer dan gerust bij de receptie voor onze tips.

Tijdens de schoolvakanties zijn er altijd veel activiteiten te beleven op onze camping, denk dus ook eens na over een meivakantie Veluwe!

Faciliteiten voor de kids

Wanneer u komt verblijven op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe, dan brengt u zonder zorgen uw vakantie door. Omdat wij dé kindvriendelijkste camping van Nederland zijn, zult u dit ook terugvinden in meerdere faciliteiten. Om een zo aangename vakantie voor kinderen mogelijk te maken, moeten er natuurlijk ook faciliteiten aanwezig zijn waar de kids dolgelukkig van worden. En hier heeft Veluwecamping 't Schinkel zeker rekening mee gehouden. Zo beschikt het park over een groot buitenzwembad met glijbaan, binnenspeeltuin en kunnen ze zich uitstekend vermaken bij de diverse buitenspeeltuinen. Kortom, kinderen beleven op Veluwecamping 't Schinkel gegarandeerd een top tijd! 

Veluwecamping 't Schinkel is continu in beweging en wij willen onze bezoekers elk jaar weer verrassen met nieuwe activiteiten en faciliteiten op de camping. We staan nooit stil, maar kijken steeds vooruit en dat maakt onze camping tot een dynamische familiecamping waar het heerlijk vakantie vieren is. Wilt u dit zelf ook eens ervaren? Wij heten u van harte welkom op Familiecamping 't Schinkel op de Veluwe!

Reserveer direct uw vakantie!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!