Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Lang kamperen op de Veluwe!

Een seizoenplaats op de Veluwe!

Bent u op zoek naar een camping midden op de Veluwe waar u met uw caravan of camper langer kunt staan? Boek dan snel een seizoenplaats bij Veluwe Vakantieparken. Dan bent u een seizoen lang welkom op een vaste plek op onze camping en kunt u in alle rust de mooie Veluwe gaan verkennen en genieten van uw rust.

Een seizoen lang kamperen op de Veluwe

Op Camping ´t Schinkel hebben we zo´n 50 seizoenplaatsen. Op onze camping heerst een gemoedelijke sfeer, bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. De plekken zijn ruim van opzet met voldoende privacy. Een bijzettentje is toegestaan en op Camping ´t Schinkel is ook de hond welkom. Een heel seizoen lang genieten van vele minivakanties, dat is het ultieme onthaasten. Zo bent u er met mooi weer gemakkelijk een dag of weekend tussenuit.

Wanneer kan ik genieten op mijn eigen vakantieadres?

De seizoenplaatsen zijn beschikbaar van april tot oktober. Het is ook mogelijk om in het winterseizoen gebruik te maken van onze winterstalling (eigen risico / openlucht), dus zonder zorgen kunt u het jaar erop weer aan een volgend seizoen beginnen.

Ideaal met kinderen en kleinkinderen

Kinderen en kleinkinderen zullen zich geen moment vervelen op ons vakantiepark. Alle schoolvakanties komen de campingvriendjes en -vriendinnetjes ook naar de camping. Samen beleven ze de leukste avonturen tijdens de kinderanimatie, in de binnenspeeltuin, het zwembad met een heuse glijbaan en speciaal kinderbad of midden in de Veluwse natuur. 

Neem vrijblijvend een kijkje op 't Schinkel

Kom gerust eens een kijkje nemen op onze gezellige familiecamping. Wij laten u graag onze faciliteiten zien. Wat dacht u van ons luxe sanitairgebouw?  Daarnaast vindt u in ons zwembad een coole waterglijbaan van 25 meter. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in onze restaurants en indoor speeltuinen.

Wat houdt een seizoenplaats in bij Veluwe Vakantieparken?

  • Kampeerplaats va. 110m²
  • Incl. 6 amp. (meer amperage op verzoek mogelijk)
  • Incl. toeristenbelasting
  • Incl. 2 personen
  • Dagbezoek voor vrienden & familie 3 euro p.p.
  • Kies zelf uw mooiste plaats!

Reserveren & contact

Vindt u een heel seizoen kamperen te lang? Het is ook mogelijk een plaats te reserveren voor een kortere periode, bijvoorbeeld alleen het voor- en najaar of juist acht weken in het hoogseizoen.

Wilt u meer informatie over een seizoenplaats op één van onze campings op de Veluwe? Bel dan met onze receptie via 055-3781760. Uiteraard bent u van harte welkom om de mooiste seizoenplaats op de Veluwe uit te komen zoeken.

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!