Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Kamperen tijdens Hemelvaart of Pinksteren levert vaak heerlijke vakantiedagen op. De zomer komt eraan, wat ervoor zorgt dat het steeds aangenamer is om buiten te zijn. En wat is nou mooier dan met deze lange weekenden in een koninklijk verblijf of in een echt DrakenEi te slapen? 

Uw kinderen vergeten deze ervaring nooit meer! Overdag heerlijk spelen en ravotten in één van de speeltuinen of het zwembad, 's avonds gezellig samen eten en daarna uitgeput het bed in. Op naar weer een fijne dag op 't Schinkel!

Komt u tijdens Hemelvaart/Pinksteren 2024 ook naar Veluwecamping 't Schinkel? Tot dan!

Ja, ik wil kamperen met Hemelvaart en Pinksteren

Kamperen met Hemelvaart en/of Pinksteren

Traditioneel is het weekend tijdens Hemelvaart en Pinksteren in 2024 het uitgelezen moment om gezellig met het gezin naar de camping te gaan. Dit korte weekend is ideaal om het kampeerseizoen in te luiden. De temperaturen worden aangenamer en het is het perfecte moment om nog even op te laden tot de zomervakantie. 

Boek een comfortplaats en geniet van het prachtige uitzicht over de Veluwse bossen op deze kampeerplaats. U mag zelfs uw eigen plek uitkiezen.

Kies voor een vakantie op de Veluwe tijdens Hemelvaart of Pinksteren. Op onze camping vindt u ruime kampeerplaatsen die groot genoeg zijn voor zes personen. Daarbij kunt u natuurlijk gebruik maken van alle benodigde voorzieningen zoals elektra, water en riolering. Ook staan alle faciliteiten geheel tot uw beschikking, waardoor elke dag een leuke vakantiedag wordt. 

Boek hier uw kampeerplaats

Luxe kamperen? Wij hebben speciaal voor u een koninklijk verblijf. U slaapt hier zo lekker als prins en prinses en ervaar de luxe in uw koninklijk paleisje. Een eigen woonkamer met een prachtige flatscreen-tv. Kijk hier in de avond met het gehele gezin een leuke film of jullie favoriete serie!

Is het iets kouder dan is er gaskachel die de temperatuur goed doet laten stijgen. Om het af te maken is er een veranda waar heerlijk aan ontbeten kan worden en wordt wakker met een heerlijke koffie van het Senseo apparaat die aanwezig is.

Boek hier een accommodatie

kamperen met hemelvaart pinksteren

Leuke camping Hemelvaart en Pinksteren

Geniet van onze faciliteiten tijdens het kamperen met Hemelvaart en Pinksteren

Komt u naar onze camping met Hemelvaart en Pinksteren? Leuk en een goede keus! Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunt u genieten van al onze faciliteiten en voorzieningen net zoals in de zomervakantie. Geen zin om te koken dan kunt u terecht bij onze snackbar en ook is onze minimarkt geopend. U komt niets tekort! 

Met mooi weer is ons buitenbad ook geopend. Dat wordt duimen! Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Klimmen, klauteren en springen in onze binnenspeeltuin of rondrennen in het zand bij de overige buitenspeeltuinen. Er staan hier ook bankjes zodat u lekker een kop koffie kan drinken terwijl u uw kind in de gaten kan houden. Ideaal!

Daarnaast komt ons animatieteam ook op bezoek tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Er staan weer een heleboel leuke activiteiten op het programma voor de kinderen. In de ochtend met ze alle knutselen en in de middag dansen op de nieuwste muziek. Ons team maakt er een feestje van!

Meer info over de recreatie

Een rijke omgeving

Kamperen in de provincie Gelderland tijdens Pinksteren is een echte aanrader. Dit komt doordat er in de omgeving van onze camping enorm veel activiteiten zijn. U kunt tijdens Hemelvaart of Pinksteren bijvoorbeeld genieten van leuke dag attracties als de dierentuin of een pretpark. U kunt ook samen met de kinderen cultuur snuiven bij Paleis 't Loo of bij de Veluwsche Stoomtrein.

Liever een mooie wandeling of fietstocht? Ga met het gezin tijdens Hemelvaart of Pinksteren naar Wildpark Het Aardhuis of Park De Hoge Veluwe. Heerlijk kamperen tijdens Hemelvaart of Pinksteren doet u bij 't Schinkel.

Ja, ik wil komen kamperen met Hemelvaart en Pinksteren

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!