Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Kindvriendelijke camping

Aan welke voorwaarden moet een kindvriendelijke camping volgens u voldoen? Wij van Camping 't Schinkel weten het wel! In de afgelopen jaren is onze camping door vele gezinnen met kinderen bezocht en we hebben goed naar ze gekeken en geluisterd.

En dus vindt u op Camping 't Schinkel van alles waar de kinderen blij van worden en zeg nou zelf: als de kinderen genieten, doen de ouders dat toch ook?!

Ja, ik ben benieuwd!

Kindvriendelijke camping

Maar ook op de camping zelf is altijd iets te doen. Op onze camping met zwembad waar het voor de kinderen heerlijk spelen is. Bovendien vindt u overal op onze familiecamping kleine speeltuintjes en is er zelfs een mooie binnenspeeltuin.

Ook zeer populair bij de kinderen zijn de dierenvriendjes op Camping 't Schinkel. Het enthousiaste recreatieteam van Camping 't Schinkel staat tijdens de schoolvakanties bovendien klaar om leuke activiteiten te organiseren. Kortom, de kinderen vermaken zich prima op onze gezellige en kindvriendelijke kindercamping Gelderland.

Camping Veluwe

Onze kindvriendelijke camping ligt in Hoenderloo, een gezellig toeristisch dorpje op de Veluwe. Vooral in het hoogseizoen is er in Hoenderloo van alles te beleven voor jong en oud. De Veluwe is een prachtig natuurpark in Nederland waar volop variatie is qua natuur.

Van bossen tot heide en de kinderen vermaken zich hier altijd. Er is altijd wel iets te beleven voor de kinderen en er is nog zoveel te ontdekken voor ze. Klimmen, klauteren, rennen, misschien zelfs een hert tegenkomen... op de Veluwe kan het allemaal. Niet voor niets behoort de Veluwe tot de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederland en wij zijn hier als camping op de Veluwe dan ook reuzetrots op. Dé ideale locatie om te kamperen met kinderen!

Wilt u een dagje naar de dierentuin, naar een pretpark of lekker een dagje shoppen? Ook dat kan allemaal in de nabije omgeving van camping 't Schinkel. 

Wanneer komt u naar Camping 't Schinkel?

Wij heten u van harte welkom op onze camping en tijdens uw verblijf zult u merken dat wij steeds ons best doen u een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen. Kom gezellig kamperen op de Veluwe of geniet van onze luxe accommodaties.

Controleer direct of er nog een plekje vrij is op Camping 't Schinkel in de periode dat u op vakantie wilt gaan. Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Uw kinderen beleven een geweldige vakantie

Op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe vindt u faciliteiten voor jong en oud. Wij bezorgen graag iedereen een fantastische vakantie en heten u van harte welkom op Camping 't Schinkel. Kinderen beleven een geweldige dag in één van de grote zwembaden, spelen naar hartenlust in de binnenspeeltuin, maar ook in de speeltuinen op de camping.

En wist u dat wij uw kinderen zelfs de mogelijkheid bieden om op ezels te rijden? U ontdekt het allemaal op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe! 

Kindvriendelijke camping

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!