Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 67 ANWB
Uw mooie kampeerplaats

Kindvriendelijke camping

Aan welke voorwaarden moet een kindvriendelijke camping volgens u voldoen? Wij van Camping 't Schinkel weten het wel! In de afgelopen jaren is onze camping door vele gezinnen met kinderen bezocht en we hebben goed naar ze gekeken en geluisterd. En dus vindt u op Camping 't Schinkel van alles waar de kinderen blij van worden en zeg nou zelf: als de kinderen genieten, doen de ouders dat toch ook?!

Kindvriendelijke camping

Kindvriendelijke campingMaar ook op de camping zelf is altijd iets te doen. Op de camping is een lekker zwembad waar het voor de kinderen heerlijk spelen is. Bovendien vindt u overal op de camping kleine speeltuintjes en is er zelfs een mooie binnenspeeltuin. Ook zeer populair bij de kinderen zijn de dierenvriendjes op Camping 't Schinkel. Het enthousiaste recreatieteam van Camping 't Schinkel staat tijdens de schoolvakanties bovendien klaar om leuke activiteiten te organiseren. Kortom, de kinderen vermaken zich prima op onze gezellige en kindvriendelijke kindercamping Gelderland.

Camping Veluwe

Onze kindvriendelijke camping ligt in Hoenderloo, een gezellig toeristisch dorpje op de Veluwe. Vooral in het hoogseizoen is er in Hoenderloo van alles te beleven voor jong en oud. De Veluwe is een prachtig natuurpark in Nederland waar volop variatie is qua natuur. Van bossen tot heide en de kinderen vermaken zich hier altijd. Er is altijd wel iets te beleven voor de kinderen en er is nog zoveel te ontdekken voor ze. Klimmen, klauteren, rennen, misschien zelfs een hert tegenkomen... op de Veluwe kan het allemaal. Niet voor niets behoort de Veluwe tot de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederland en wij zijn hier als camping dan ook reuzetrots op.

Wilt u een dagje naar de dierentuin, naar een pretpark of lekker een dagje shoppen? Ook dat kan allemaal in de nabije omgeving van camping 't Schinkel. 

Wanneer komt u naar Camping 't Schinkel?

Wij heten u van harte welkom op onze camping en tijdens uw verblijf zult u merken dat wij steeds ons best doen u een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen. Kom gezellig kamperen op de Veluwe of geniet van onze luxe accommodaties.

Controleer direct of er nog een plekje vrij is op Camping 't Schinkel in de periode dat u op vakantie wilt gaan. Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Zoek en Boek

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl