Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Dé leukste kindvriendelijke camping op de Veluwe!

Aan welke voorwaarden moet een kindvriendelijke camping volgens u voldoen? Wij van Camping 't Schinkel weten het wel! In de afgelopen jaren is onze camping door vele gezinnen met kinderen bezocht en we hebben goed naar ze gekeken en geluisterd.

Review over onze kindvriendelijke camping op de Veluwe:

"Hele leuke camping met veel speeltuintjes voor kleine kinderen. Ook het zwembad is heel leuk! Aanrader." - Fam. Verheugt

En dus vindt u op Camping 't Schinkel van alles waar de kinderen blij van worden en zeg nou zelf: als de kinderen genieten, doen de ouders dat toch ook?!

Ja, ik ben benieuwd!

Er is veel te beleven op onze kindvriendelijke camping

Er is veel leuks te beleven op onze kindvriendelijke camping! Natuurlijk is een camping niet compleet zonder een zwembad. Kinderen kunnen op onze camping met zwembad lekker een verfrissende duik nemen en veel waterpret beleven. Op onze familiecamping staan ook veel kleine speeltuintjes en is er zelfs een mooie binnenspeeltuin.

Is het dus een keertje slecht weer dan kunnen onze kleine gasten ook de hele dag ravotten in deze binnenspeeltuin. Er staan hier meerdere speeltoestellen. Hierop kunnen kinderen klimmen, glijden, springen en rennen. De kinderen kunnen ongeacht het weer bij ons altijd hun energie kwijt.

Ook zeer populair bij de kinderen zijn de dierenvriendjes op Camping 't Schinkel. Het enthousiaste recreatieteam van Camping 't Schinkel staat tijdens de schoolvakanties bovendien klaar om leuke activiteiten te organiseren.

Onder begeleiding van dit enthousiaste animatieteam gaan de kinderen van allerlei leuke dingen ondernemen. Hierbij moet u denken aan knutselochtenden, speurtochten, meedoen met optochten en parades en voetballen.

Ook voor tieners worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals het jachtseizoen (dit is een achtervolgingsspel) en kunnen ze onder andere naar de minidisco om gezellig met ze allen te dansen!

Nieuwsgierig? Bekijk hier het recreatieprogramma van het afgelopen jaar. Kortom, de kinderen vermaken zich prima op de gezelligste kindercamping in heel Gelderland.

Kindvriendelijke accommodaties en kampeerplaatsen

Op onze kindercamping hebben de kinderen veel ruimte want onze kampeerplaatsen zijn minimaal 100 vierkante meter groot. Onze kleine gasten hebben dus alle ruimte om veilig te kunnen spelen met hun vriendjes. 

Rondom deze kampeerplekken liggen allemaal speeltuintjes. Vanaf iedere plek heeft u perfect zicht op deze speelplaatsen. U kunt van een afstand met gemak uw kind in de gaten houden. Hoe fijn is dat? Deze ruime kampeerplekken beschikken over:

  • 6 of 10 ampère stroom;
  • wateraansluiting;
  • afvoer;
  • WiFi.

Houdt u van kamperen, maar mist u de luxe van thuis? Dan hebben wij voor u de perfecte middenweg, namelijk onze Koninklijke Verblijven! Deze accommodaties, geschikt voor maximaal vier personen, beschikken over allerlei luxe.

Bijvoorbeeld een schitterende leefruimte met een flatscreen tv. In de avond kunt u bijvoorbeeld gezellig met ze allen film kijken. Is het koud? Dan kunt u de gaskachel aanzetten!

Er zijn twee slaapkamers aanwezig, een volledig ingerichte badkamer, een keuken en u kunt heerlijk plaatsneen op uw eigen privé veranda. Kortom: op onze kindvriendelijke camping beschikt u ook over de benodigde luxe!

Kindvriendelijke camping

Een prachtige ligging

Onze kindvriendelijke camping ligt in Hoenderloo, een gezellig toeristisch dorpje op de Veluwe. Vooral in het hoogseizoen is er in Hoenderloo van alles te beleven voor jong en oud. De Veluwe is een prachtig natuurpark in Nederland waar volop variatie is qua natuur.

Van bossen tot heide en de kinderen vermaken zich hier altijd. Er is altijd wel iets te beleven voor de kinderen en er is nog zoveel te ontdekken voor ze. Klimmen, klauteren, rennen, misschien zelfs een hert tegenkomen... op de Veluwe kan het allemaal.

Niet voor niets behoort de Veluwe tot de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederland en wij zijn hier als bungalowpark op de Veluwe dan ook reuzetrots op. Dé ideale locatie om te kamperen met kinderen!

Wilt u een dagje naar de dierentuin, naar een pretpark of lekker een dagje shoppen? Ook dat kan allemaal in de nabije omgeving van camping 't Schinkel. 

Uw kinderen beleven een geweldige vakantie

Op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe vindt u faciliteiten voor jong en oud. Wij bezorgen graag iedereen een fantastische vakantie en heten u van harte welkom op Camping 't Schinkel.

Kinderen beleven een geweldige dag in één van de grote zwembaden, spelen naar hartenlust in de binnenspeeltuin, maar ook in de speeltuinen op de camping.

En wist u dat wij uw kinderen zelfs de mogelijkheid bieden om op ezels te rijden? U ontdekt het allemaal op onze leuke  kindercamping op de Veluwe

Wanneer komt u naar onze kindvriendelijke camping?

Wij heten u van harte welkom op onze kindvriendelijke camping en tijdens uw verblijf zult u merken dat wij steeds ons best doen u een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen. Kom gezellig bij ons kamperen of geniet van onze luxe accommodaties.

Controleer direct of er nog een plekje vrij is op Camping 't Schinkel in de periode dat u op vakantie wilt gaan. Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Boek hier uw verblijf

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!