Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 67 ANWB
Uw mooie kampeerplaats

Wandelen Veluwe

De Veluwe staat bekend om haar natuurpracht met stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Het natuurgebied van ruim 1000 km2 is vooral bebost en ligt in de provincie Gelderland. Nationaal Park de Hoge Veluwe is een onderdeel van de Veluwe.

De Veluwe is een geliefd gebied voor veel wandelaars. Het is mogelijk om uren te wandelen en telkens weer verbaasd te zijn over hoe mooi Nederland is. Camping het Schinkel is dan ook voor vele wandelaars het vertrekpunt voor mooie wandelingen. Teruggekomen op de camping kunt u uw ervaringen delen met de andere campingbezoekers en zo nieuwe ideeën opdoen. Ook bij de receptie is men op de hoogte van de mooiste wandelenen en informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

Wandelen Veluwe

Wandelen met kinderen op de Veluwe

Camping 't Schinkel staat bekend als kindercamping op de Veluwe . Onze faciliteiten zijn dan ook uitermate geschikt om vakantie te vieren met kleine kinderen. Natuurlijk neemt u de kinderen ook mee op uw wandelingen. Als baby of peuter misschien nog in een draagzak, bij kleuters gaat de buggy nog mee, maar vanaf een jaar of 6 zijn de kinderen zeker wel in staat om een wandeling van 5 kilometer te lopen. Samen met uw kinderen is wandelen op de Veluwe weer een hele nieuwe belevenis. U ontdekt nieuwe dingen door de ogen van de kinderen en beleeft de Veluwe zo ook weer op een geheel andere wijze.

Terug op de camping neemt u een duik in het zwembad, spelen de kinderen nog even gezellig met hun nieuwe campingvriendjes en kletst u nog bij met andere vakantiegasten. Kortom, uw vakantie waarbij u gaat wandelen met kinderen op de Veluwe start perfect bij Camping 't Schinkell.

Speciale wandeltochten met kinderen

Speciaal voor het wandelen met kinderen op de Veluwe zijn er 2 hele mooie initiatieven:

Kabouterpad Hoenderloo (meer info)

Onderzoek of de boswachters op de Veluwe echt sporen van kabouters hebben ontdekt of niet? Het kabouterpad bij Hoenderloo is uitermate geschikt om samen met de kinderen te wandelen. U volgt een route langs gekleurde kabouterpaaltjes en onderweg zijn er ook nog leuke kabouteropdrachten. Camping 't Schinkel is officieel vertrekpunt van het kabouterpad.

Klompenpad Plaggenstekerspad (meer info)

Tijdens deze wandeling van 12km ontdekt u het prachtige, cultuurhistorische landschap rondom Hoenderloo. Door weilanden, lanen, landerijen, bos, heide en stuifzand en langs kerk, waterput en plaggenhut. Deze afwisselende route is goed gemarkeerd met paaltjes met een klomp.

Wandelen Veluwe

Bent u een liefhebber van wandelen? Dan heten wij u van harte welkom op Camping 't Schinkel. Wij beschikken over ruime kampeerplaatsen en diverse mooie accommodaties. Op ons vakantiepark kunt u lekker zwemmen in ons eigen zwembad met glijbaan, spelen in diverse speeltuintjes en een hapje eten in ons restaurant.

Direct boeken

 

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwecamping 't Schinkel in Hoenderloo

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl