Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Kamperen met kinderen op de Veluwe

Kamperen is een feest voor kinderen. De hele dag buiten met vriendjes en vriendinnetjes en genieten van het spelen in zwembad en speeltuin. Niet zelden horen wij dat de kampeervakantie iets is waar de kinderen al het hele jaar naar uitkijken. Natuurlijk geldt dat ook voor de ouders, want zeg nou zelf. Als uw kinderen genieten van hun vakantie, doet u dat toch ook?

Bent u op zoek naar een camping op de Veluwe waar u met uw kinderen kunt kamperen? Veluwecamping ’t Schinkel wordt ook wel kindercamping genoemd, vanwege de vele faciliteiten voor kinderen. De dierenweide, het zwembad met nieuwe waterglijbaan en de binnenspeeltuin zorgen dat kinderen zich tijdens de vakantie uitstekend zullen vermaken!

kamperen met kinderen op de Veluwe

Kamperen met kinderen 

Op de kampeervelden van onze Veluwecamping bevinden zich in het midden speeltuintjes, zodat de kids zich de hele dag door kunnen vermaken. Ook als papa en mama even bij de tent zitten, kunnen de kids binnen uw zicht heerlijk buiten spelen. Vriendjes en vriendinnetjes zijn dus snel gemaakt!

Ook als het slecht weer is kunnen de kids zich goed vermaken. Onze binnenspeeltuin "Het Drakennest" is een echt speelparadijs waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. De dierenweide met schapen, geiten, konijnen en kippen is bij gezinnen erg geliefd en onze airtrampoline is perfect om je lekker even uit te leven. Op onze kindercamping is zoveel te doen dat de kinderen bijna niet weg willen. Meer over kamperen met kinderen!

Recreatie in de schoolvakanties

In de schoolvakanties hebben wij een recreatieteam dat elke dag zorgt voor nog meer vermaak en de leukste activiteiten. We organiseren de leukste avonturen waar uw kinderen nog lang over napraten. Het programma is steeds weer anders, maar knutselen, sport en spel zitten er altijd weer bij. Voor u als ouders ook een heerlijk moment om eens een lekker boek te lezen of even ongestoord te genieten van uw vakantie met de zekerheid dat er goed voor uw kids wordt gezorgd.

Camping met zwembad

Voor veel kinderen is een zwembad met een glijbaan een echte must tijdens de vakantie! Gelukkig bent u bij ons voor waterpret aan het juiste adres. Neem een verfrissende duik in onze "Hofvijvers" en relax daarna lekker op de ligbedden in het zonnetje. Ons buitenzwembad met glijbaan is een waar paradijs voor kinderen waar zij zich in de zomer uren kunnen vermaken! 

Klik hier voor meer waterpret

Een dagje weg op de Veluwe

Tijdens uw vakantie is het natuurlijk ook superleuk om de Veluwe te verkennen. Voor kinderen is er in de omgeving van onze kindercamping Gelderland genoeg te doen. Samen met de kinderen kunt u naar de Apenheul om apen van dichtbij te bekijken, of u gaat naar pretpark Julianatoren voor veel vermaak.Ook kunt u actieve uitjes met kinderen plannen, zoals het Klimbos Veluwe.

Daarnaast kunt u vanaf onze camping ook een leuke dag beleven in het Openlucht museum, Burgers Zoo of het Dolfinarium. Onze gezinscamping in Gelderland ligt ook vlakbij gezellige culture activiteiten als Paleis 't Loo of de Veluwse Stoomtrein. Genoeg leuke dagattracties voor kinderen dus! 

Natuurlijk ligt onze camping ook middenin de prachtige natuur van de Veluwe, wat een waar paradijs is voor natuurliefhebbers. Ontdek de Veluwe te voet, per fiets of te paard. Voor een goede en mooie wandeling of fietstocht gaat u naar één van de recreatiegebieden of natuurparken in de buurt van het kindvriendelijke 't Schinkel.

Bekijk al onze tips voor dagjes uit

Een heel seizoen kamperen met kinderen

Steeds meer mensen kiezen voor een seizoenplaats op 't Schinkel. U laat de caravan of camper gewoon het hele seizoen staan en kunt zo vaak u maar wilt naar de camping komen. Met een seizoenplaats kunt u elk weekend naar onze camping komen en zo wel heel veel vakantie vieren.

Klik hier voor meer informatie over seizoenplaatsen op 't Schinkel

Kamperen met kinderen op Veluwe

Camping met zwembad Veluwe

Het Schinkel: Kamperen met kinderen

Bekijk de faciliteiten
Bekijk de verhuurmogelijkheden
Bekijk de aanbiedingen

Kamperen met kinderen op de Veluwe doet u op kindercamping ’t Schinkel!

Direct boeken

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!