Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Kamperen met kinderen op de Veluwe

Kamperen is een feest voor kinderen. De hele dag buiten met vriendjes en vriendinnetjes en genieten van het spelen in zwembad en speeltuin. Niet zelden horen wij dat de kampeervakantie iets is waar de kinderen al het hele jaar naar uitkijken. Natuurlijk geldt dat ook voor de ouders, want zeg nou zelf. Als uw kinderen genieten van hun vakantie, doet u dat toch ook?

Bent u op zoek naar een camping op de Veluwe waar u met uw kinderen kunt kamperen? Veluwecamping ’t Schinkel wordt ook wel kindercamping genoemd, vanwege de vele faciliteiten voor kinderen. De dierenweide, het zwembad met nieuwe waterglijbaan en de binnenspeeltuin zorgen dat kinderen zich tijdens de vakantie uitstekend zullen vermaken!

Recreatie in de schoolvakanties

In de schoolvakanties hebben wij een recreatieteam dat elke dag zorgt voor nog meer vermaak en feest. We organiseren de leukste dingen waar uw kinderen nog lang over napraten. Het programma is steeds weer anders, maar knutselen, sport en spel zitten er steeds weer bij. Voor u als ouders ook een heerlijk moment om eens een lekker boek te lezen of even ongestoord te genieten van uw vakantie met de zekerheid dat er goed voor uw kids wordt gezorgd.

Een dagje erop uit

Tijdens uw vakantie is het natuurlijk ook superleuk om de Veluwe te verkennen. Voor de kids zijn er heel veel toffe uitjes op de Veluwe, zoals de Julianatoren en de Apenheul. Ook kunt u actieve uitjes met kinderen plannen, denk aan het Klimbos Veluwe. Bekijk al onze tips voor dagjes uit.

Een heel seizoen kamperen met kinderen

Steeds meer mensen kiezen voor een seizoenplaats op 't Schinkel. U laat de caravan of camper gewoon het hele seizoen staan en kunt zo vaak u maar wilt naar de camping komen. Met een seizoenplaats kunt u elk weekend naar onze camping komen en zo wel heel veel vakantie vieren. Meer informatie over seizoenplaatsen op 't Schinkel.

Het Schinkel: Kamperen met kinderen

Bekijk de faciliteiten >>
Bekijk de verhuurmogelijkheden >>
Bekijk de aanbiedingen >>

Kamperen met kinderen op de Veluwe doet u op kindercamping ’t Schinkel!

Direct boeken

Kamperen met kinderen Veluwe

Kamperen met kinderen op de Veluwe

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!