Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Kindercamping Gelderland

Bent u op zoek naar een kindercamping in Gelderland waar zowel u als uw kinderen heerlijk kunnen kamperen? Veluwecamping ’t Schinkel kan met recht een kindvriendelijke camping genoemd worden, vanwege de vele faciliteiten voor kinderen. Op de camping kunt u overnachten in drakeneieren, een belevenis die uw kind niet snel vergeet! De dierenweide, het zwembad en de binnenspeeltuin zorgen dat kinderen zich tijdens de vakantie uitstekend zullen vermaken! 

Speeltuintjes op alle kampeervelden

Op de kampeervelden van onze Veluwecamping bevinden zich in het midden speeltuintjes, zodat de kids zich de hele dag door kunnen vermaken. Ook als papa en mama even bij de tent zitten, kunnen de kids binnen uw zicht heerlijk buiten spelen. Vriendjes zijn ook snel gemaakt op deze manier. Er is ook een mooie binnenspeeltuin op de camping en een gezellige dierenweide met schapen, geiten, konijnen en kippen. Natuurlijk vind je ook een zwembad op onze kindercamping op de Veluwe, dus voldoende waterpret. Daarna kun je je nog even uitleven op de grote airtrampoline. Op onze kindercamping is zoveel te doen dat de kinderen bijna niet weg willen. Meer over kamperen met kinderen!

Leuke dagactiviteiten Gelderland

Voor kinderen is er in de omgeving van onze kindercampig Gelderland genoeg te doen. Samen met de kinderen kunt u naar de Apenheul om apen van dichtbij te bekijken, of u gaat naar pretpark Julianatoren voor veel vermaak. Daarnaast kunt u vanaf onze camping ook een leuke dag beleven in het Openlucht museum, Burgers Zoo, het Dolfinarium of Klimbos Veluwe. Genoeg leuke dagattracties voor kinderen dus! Onze gezinscamping Gelderland ligt ook vlakbij gezellige culture activiteiten als Paleis 't Loo of de Veluwse Stoomtrein. Voor een goede en mooie wandeling of fietstocht gaat u naar één van de recreatiegebieden of natuurparken in de buurt van kindvriendelijke camping 't Schinkel.

Camping ’t Schinkel: uw kindercamping Gelderland!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!