Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Kindercamping op de Veluwe

Kindercamping op de Veluwe, zo wordt camping 't Schinkel niet voor niks genoemd. Onze camping biedt vele mogelijkheden voor kinderen om een geweldige vakantie te hebben.

Met faciliteiten als onder andere zwembaden, speeltuinen en een recreatieteam is er elke dag iets leuks te doen. Onze kindvriendelijke camping ligt op de Veluwe waardoor er ook buiten de camping veel te beleven is.

Wat dacht u van een wandeling of fietstocht over de Veluwe? Dieren spotten en een prachtige natuur ontdekken. Dit zorgt ervoor dat onze kindercamping op de Veluwe uniek is! Bij het verlaten van de camping stapt u direct in de prachtige natuur van de Veluwe.

De leukste kindercamping op de Veluwe, dat is Veluwecamping 't Schinkel. Voor jong en oud is er van alles te doen! 

Vakantie Veluwe boeken

Kindvriendelijke camping op de Veluwe

Buiten de vakantie om is er voor kinderen ook genoeg te beleven. Voor kinderfeestjes en schoolreisjes bent u bij onze kindercamping op de Veluwe ook aan het juiste adres! Voor een kinderfeestje of schoolreisje staan alle faciliteiten tot beschikking van de kinderen. Het zorgt ongetwijfeld voor een leuke dag waarna alle kinderen moe en voldaan zullen zijn.

Bijzonder overnachten op onze kindercamping

Onze camping wordt niet voor niets als kindercamping beschouwd, met unieke accommodaties voor het hele gezin! Wat dacht u van royaal overnachten in onze Koninklijke verblijven?

Hier krijgt u een combinatie van het échte kampeergevoel, maar met de luxe en het gemak van thuis. Comfortabele bedden, een woonkamer met flatscreen, ingerichte keuken en een eigen veranda! Daarnaast hebben we ook iets bijzonders voor u in petto op bungalowpark 't Schinkel, namelijk: een overnachting in een DrakenEi!

In het grote drakennest liggen grote eieren waarin u kunt slapen. Het moet niet gekker worden! Uw kinderen zullen dit altijd onthouden en ze kunnen niet wachten om het hun vriendjes en vriendinnetjes te vertellen op school.

Bekijk onze accommodaties!

Koninklijke kindercamping op de Veluwe

Familiecamping Veluwe 't Schinkel wordt ook wel een kinderkoninkrijk genoemd, ongetwijfeld het mooiste compliment dat onze kindercamping kan krijgen.

Wij streven er dan ook continu naar onze faciliteiten voor de kinderen uit te breiden en elke schoolvakantie zorgt het animatieteam voor de allerleukste recreatieprogramma's.

Beleef de Veluwe samen met uw kinderen op de leukste kindercamping op de Veluwe!

Direct reserveren

Kindercamping op de Veluwe

Camping Veluwe met zwembad

Een camping met zwembad is voor veel kids erg belangrijk. Gelukkig bent u daarvoor bij Veluwecamping 't Schinkel aan het juiste adres. Op onze gezellige en kindvriendelijke camping, midden in de Veluwse bossen, vindt u 2 zwembaden.

Wij noemen de zwembaden ook wel onze Hofvijvers, uw kinderen kunnen hier naar hartelust zwemmen en spelen. En natuurlijk kunt u zelf ook nog eens lekker wat baantjes trekken. Op onze camping vindt u maar liefst twee zwembaden! Camping 't Schinkel heeft een ondiep peuterbad waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en zwemmen, maar overal kunnen staan. Een bad waar de allerkleinsten veilig in kunnen spetteren en zich kunnen vermaken met andere vriendjes!

Naast het peuterbad is er ook nog een dieper zwembad met glijbaan. Hier kunt u baantjes zwemmen en kunnen de kids zich helemaal uitleven op een zomerse dag! Langs het zwembad kunt u lekker zonnen op één van de ligbedden. 

Faciliteiten & activiteiten voor jong & oud

  • Peuterbad
  • Zwembad met glijbaan
  • Binnenspeeltuin
  • Speeltuinen
  • Kinderboerderij
  • Kindersanitair
  • Recreatie (tijdens de schoolvakanties)
  • Huifkartochten

Wilt u zelf gebruik maken van al deze leuke faciliteiten? 

Maak dan hier uw reservering

Veelgestelde vragen

Op welke kindercamping op de Veluwe kan ik bijzonder overnachten?

Op Veluwecamping De Pampel hebben wij diverse accommodaties waarin u bijzonder kan overnachten. Zo kunt u samen met het gehele gezin overnachten in een boomstam of zelfs in een reuze drakenei! 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!