Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier

Kindercamping op de Veluwe

Kindercamping op de Veluwe, zo wordt camping 't Schinkel niet voor niks genoemd. Onze camping biedt vele mogelijkheden voor kinderen om een geweldige vakantie te hebben.

Met faciliteiten als onder andere zwembaden, speeltuinen en een recreatieteam is er elke dag iets leuks te doen. Onze kindvriendelijke camping ligt op de Veluwe waardoor er ook buiten de camping veel te beleven is. Wat dacht u van een wandeling of fietstocht over de Veluwe? Dieren spotten en een prachtige natuur ontdekken. Dit zorgt ervoor dat onze kindercamping op de Veluwe uniek is! Bij het verlaten van de camping stapt u direct in de prachtige natuur van de Veluwe.

Kindvriendelijke camping

Buiten de vakantie om is er voor kinderen ook genoeg te beleven. Voor kinderfeestjes en schoolreisjes bent u bij onze kindercamping op de Veluwe ook aan het juiste adres! Voor een kinderfeestje of schoolreisje staan alle faciliteiten tot beschikking van de kinderen. Het zorgt ongetwijfeld voor een leuke dag waarna alle kinderen moe en voldaan zullen zijn.

Koninklijke kindercamping op de Veluwe

Familiecamping Veluwe 't Schinkel wordt ook wel een kinderkoninkrijk genoemd, ongetwijfeld het mooiste compliment dat onze kindercamping kan krijgen. Wij streven er dan ook continu naar onze faciliteiten voor de kinderen uit te breiden en elke schoolvakantie zorgt het animatieteam voor de allerleukste recreatieprogramma's.

Beleef de Veluwe samen met uw kinderen op de leukste kindercamping op de Veluwe!

Direct reserveren

Kindercamping op de Veluwe

Faciliteiten & activiteiten voor jong & oud

  • Peuterbad
  • Zwembad met glijbaan
  • Binnenspeeltuin
  • Speeltuinen
  • Kinderboerderij
  • Kindersanitair
  • Recreatie (tijdens de schoolvakanties)
  • Huifkartochten

 

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!