Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

kortingskaart

Kortingskaart voor op de camping...

Het is een handig middel om met korting naar de camping te gaan. Ook camping 't Schinkel in Hoenderloo doet mee aan enkele van de welbekende kortingskaarten. Graag vertellen wij meer over deze campingcards:

Campingkey Europe van de ANWB

Naast het feit dat camping 't Schinkel ANWB erkent is, accepteren wij ook de campingkey Europe (afgekort CKE) van de ANWB. Deze kortingskaart geeft in diverse periodes extra korting...en daar profiteert u van, want wie wil dat nou niet; voordelig kamperen op de Veluwe? De campingkey is verkrijgbaar op diverse verkooppunten van de ANWB. Informeer hiervoor bij de ANWB.

 

ACSI campingcard (CC)

Een andere populaire kortingskaart is de campingcard van ACSI. ACSI is al vele jaren een grote speler binnen de camping kortingskaarten. Het mooie van de ACSI campingcard, ofwel CC, is dat u geen abbonnement of lidmaatschap hoeft af te sluiten. Het enige wat u hoeft te doen is de ACSI gids aan te schaffen. In de ACSI campinggids zit meestal al de campingcard bijgesloten. Zo ontvangt u de kortingskaart geheel kosteloos. De campingcard van ACSI is in zeer veel kampeerperiodes geldig. Zie hiervoor de ACSI gids. Daarnaast ontvangt u met deze kortingskaart veelal nog extra korting.

Reserveer nu alvast uw kampeerplaats met korting!

Boek nu en geef bij de laatste stap aan welke kortingskaart u heeft. Wij passen de boeking daar achteraf op aan (mits geldig!)

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!