Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier

Activiteitenkalender

24 maart 2019: Lammetjesdag op de Loenermark

Heel veel lammetjes bij elkaar. Deze dag zijn er tussen 10.30 en 16.00 uur maar liefst 180 lammetjes te bewonderen. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. U kunt deze dag ook zien hoe schapen worden gedreven en u kunt op excursie met de boswachter.

4 mei 2019: Dodenherderking op Nationaal Ereveld Loenen

Deze dag worden de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog op een bijzondere en indrukwekkende manier herdacht. U hoort persoonlijke verhalen en staat stil bij deze verloren levens. Deze herdenking is voor geschikt voor zowel jong als oud.

21 t/m 23 juni 2019: Drakenbootfestival in Apeldoorn

Overdag kunt u genieten van de race met drakenboten. Deze vindt plaats op het kanaal in Apeldoorn. En 's avonds? 's Avonds kunt u genieten van optredens in het Zwitsalpark.

4 t/m 6 juli 2019: Het Podiumspektakel in Harderwijk

Titel van dit jaar: Het verraad van Herderewich... De geschiedenis wordt tijdens deze theatervoorstellingen op een mooie en bijzondere wijze naar voren gebracht.

11 juli t/m 15 augustus 2019 elke donderdag: Oud Veluwse Markt in Barneveld

Altijd al de Veluwe van vroeger willen ontdekken? Al meer dan 50 jaar is dit dé plek om te bezoeken. Geniet van zomerse activiteiten met muziek, dans en nog veel meer.

21 t/m 24 augustus 2019: Ballonfiësta in Barneveld

Bewonder de vele en bijzondere luchtballonnen en geniet van alle gezelligheid en de activiteiten er om heen. Dit jaar zal de 37e editie plaatsvinden.

23 t/m 31 augustus 2019: Heideweek in Ede

Één groot feest! Deze week vinden er diverse grote muziekevenementen plaats op het plein in Ede. De Heideweek is een van de grootste festiviteiten in Gelderland.

9 september 2019: NK burlen op de Hoge Veluwe

Natuurliefhebbers gebruiken burlen ook wel om edelherten te lokken. Wist u dat hier ook een NK voor georganiseerd wordt? Kom de deelnemers ook aanmoedigen en aanschouw het bijzondere geluid zelf.

18 t/m 20 oktober 2019: Roots in de Woods, Apeldoornse Beekpark

Theater, muziek, heerlijk eten en drinken... Dit zijn de ingrediënten die dit gezellige herfstfestival kenmerken. Kom deze dagen ook naar het Apeldoornse Beekpark en beleef het ook.

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!