Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Veelgestelde Vragen

Algemeen

Zijn huisdieren toegestaan?

Ja, ook uw viervoeter is bij ons welkom!

Wanneer zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Voor noodgevallen wordt de telefoon 24/7 beantwoord. Onder noodgevallen behoren situaties welke niet tot de volgende dag kunnen wachten zoals een oproep voor een ambulance, brandweer of andere hulpverlener. Voor algemene info of reserveringen zijn wij geopend tijdens de aangegeven tijden op onze contactpagina.

Is er WiFi op het park?

Ja, er is WiFi op het gehele park. Vanwege het bosrijke karakter kunnen wij echter geen garanties op bereik geven. Bij de receptie kunt u een code aanschaffen.

Mag er een bijzettentje op de kampeerplaats worden geplaatst?

Naast het hoofdkampeermiddel (caravan, vouwwagen, tent of camper) mag er max. 1 bijzettentje van maximaal 4m2 worden bijgeplaatst bestemd voor inwonende kinderen. Het plaatsen van een bijzettentje is kosteloos.

Tot hoe laat kan ik op de camping blijven?

Voor kampeerplaatsen kunt u tot 12.00 uur verblijven. Wilt u langer blijven kunt u in het laagseizoen op de dag van vertrek bij de receptie aanvragen. Als de plaats beschikbaar is kunt u tegen betaling van € 15,- langer blijven. Dit kan niet van tevoren worden gereserveerd. In het hoogseizoen is dit niet mogelijk. Voor de accommodaties is de uitchecktijd 10.00 uur. I.v.m. schoonmaakplanning is een late uitcheck hier niet voor mogelijk.

Zijn er plaatsen waar ik alleen met de camper, tent of caravan mag staan?

Nee, op elke kampeerplaats mag elk kampeermiddel staan. Wij maken geen onderscheid in het type kampeermiddel.

Zijn auto’s op de camping toegestaan?

Een groot gedeelte van ’t Schinkel is autovrij. Dit betekent dat u eenmalig met de auto op kunt rijden om uw spullen op te bouwen, en bij vertrek af te breken. Er staan kruiwagens klaar om tijdens uw verblijf spullen (zoals boodschappen) naar uw kampeerplaats te brengen. Op de velden Trollenbos, Vogelvallei en Hubbes nest zijn wel auto’s toegestaan. Dit maakt dat deze velden meer geschikt zijn voor campers.

Reserveringen maken, wijzigen en annuleren

Ik heb een aanbetaling gedaan, maar nog geen bevestiging ontvangen?

U ontvangt deze binnen 24 uur.

Ik wil een boeking maken?

Dit kan gemakkelijk en snel via het online boeken op onze website. Als u online uw reservering plaatst, bespaart u hiermee reserveringskosten.

Wat is de actuele beschikbaarheid?

In ons online reserveren is de mogelijkheid om voor kampeerplaatsen de actuele beschikbaarheid in te zien en gemakkelijk een reservering te plaatsen.

Aankomst en vertrekdagen in het hoogseizoen kampeerplaatsen?

In het hoogseizoen is het alleen mogelijk om per volle weken te boeken met aankomst/vertrek dag zaterdag.

Wat is er verzekerd als ik een annuleringsverzekering bij u afsluit?

Wij zijn slechts tussenpersoon voor Recreatieverzekeringen.nl. Zij brengen uw verzekering onder bij Anker Insurance. Informatie over uw dekking leest u bij de algemene voorwaarden.

Ik ben in het bezit van een kortingskaart. Is deze geldig?

Als wij deelnemen aan de kortingskaart, staat dit vermeld op de website van desbetreffende kaart en/of in de gids. Hierbij staan tevens de acceptatieperiodes bij aangegeven.

Kan ik kosteloos annuleren?

Nee, wij zijn lid van branchevereniging HISWA-RECRON en hanteren de voorwaarden die daarbij bepaald zijn. Meer info is te vinden bij de algemene voorwaarden.

Tot hoe laat kan ik op de camping blijven?

Voor kampeerplaatsen kunt u tot 12.00 uur verblijven. Wilt u langer blijven kunt u in het laagseizoen op de dag van vertrek bij de receptie aanvragen. Als de plaats beschikbaar is kunt u tegen betaling van € 15,- langer blijven. Dit kan niet van tevoren worden gereserveerd. In het hoogseizoen is dit niet mogelijk. Voor de accommodaties is de uitchecktijd 10.00 uur. I.v.m. schoonmaakplanning is een late uitcheck hier niet voor mogelijk

Tijdens uw verblijf

Mag ik loges en bezoek ontvangen?

Uiteraard is dit mogelijk. Deze dient u wel bij de receptie aan te melden en te registreren voor aankomst op het park. 

Kan ik bij u fietsen huren?

Fietsen huren regelt u gemakkelijk en snel op onze receptie tijdens u verblijf.

De elektra op onze kampeerplaats is uitgevallen, wat nu?

Bij aankomst is uw elektra ingesteld op de door u gereserveerde amperage. Het systeem zal de elektra vanzelf resetten. Dit gebeurt doorgaans na 15 minuten. Mocht u na >30 minuten nog geen elektra hebben, kan het zijn dat de aardlekschakelaar uit is gevallen (sluiting). Hiervoor moet een medewerker fysiek naar een veldkast om opnieuw in te schakelen. Dit kan tussen 08.00 en 22.00 uur worden gedaan na melding. Melding maken van een stroomstoring gaat uitsluitend via de receptie of de aldaar aanwezige intercom.

Mogen wij Barbecueën?

Vanwege het bosrijke karakter is barbecueën op kolen in extreem droge periodes niet toegestaan.

Zijn grondzeilen toegestaan?

Alleen grondzeilen welke gras doorlatend zijn, zijn toegestaan.

Mogen wij elektrisch verwarmen?

Nee, het gebruik van elektrische kachels is niet toegestaan. Ook niet als u meer ampère heeft gereserveerd. Dit om te voorkomen dat de hoofdaansluiting overbelast raakt.

Tot hoe laat kan ik op de camping blijven?

Voor kampeerplaatsen kunt u tot 12.00 uur verblijven. Wilt u langer blijven kunt u in het laagseizoen op de dag van vertrek bij de receptie aanvragen. Als de plaats beschikbaar is kunt u tegen betaling van € 15,- langer blijven. Dit kan niet van tevoren worden gereserveerd. In het hoogseizoen is dit niet mogelijk. Voor de accommodaties is de uitchecktijd 10.00 uur. I.v.m. schoonmaakplanning is een late uitcheck hier niet voor mogelijk.

Wanneer zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Voor noodgevallen wordt de telefoon 24/7 beantwoord. Onder noodgevallen behoren situaties welke niet tot de volgende dag kunnen wachten zoals een oproep voor een ambulance, brandweer of andere hulpverlener. Voor algemene info of reserveringen zijn wij geopend tijdens de aangegeven tijden op onze contactpagina. In geval van nood doet u een melding bij de receptie of de intercom aan de buitenzijde van de receptie.

Ik wil buiten openingstijden van de receptie aankomen, hoe werkt dat?

Voor algemene info of reserveringen zijn wij geopend tijdens de aangegeven tijden op onze contactpagina. Komt u buiten openingstijden van de receptie aan, vragen wij u van tevoren een reservering te maken. Zo zijn wij op de hoogte van uw komst en zullen vast de elektra op uw plaats aanschakelen.

Hoe zit het met de energiekosten?

Bij onze huuraccommodaties is energie inbegrepen (tenzij anders afgesproken).

Bij de kampeerplaatsen zit 4 Kwh elektra per dag inbegrepen.

Uitzonderingen zijn (voor)seizoenplaatsen. Bij een seizoenplaats is 450 Kwh inbegrepen, voorseizoenplaats 250 Kwh, Voorseizoen- lang 300 Kwh.

Over onze accommodaties

Is er een tv aanwezig?

In onze Koninklijke verblijven is een tv aanwezig. In de drakeneieren niet.

Is de magnetron een combimagnetron?

Nee, onze magnetrons hebben geen oven-functie.

Heeft “Dromen in een drakenei” geen eigen sanitair en keuken?

Nee, de drakeneieren zijn enkel voorzien van een groot bed. U maakt gebruik van het sanitair van de camping. Etenswaren kunt u afhalen in onze shop en/of snackbar.

Wat voor type koffiezetapparaat is aanwezig?

In de Koninklijke verblijven is een Senseo aanwezig.

Heeft onze accommodatie een vaatwasser?

Nee, onze accommodaties heeft geen vaatwasser.

Heeft u het gewenste antwoord niet gevonden?

Wat je nog meer moet weten over de meest kindvriendelijke camping op de Veluwe?

Wat is de meest kindvriendelijke camping op de Veluwe?

De Schinkel is de meest kindvriendelijke camping op de Veluwe. In de afgelopen jaren is onze camping door veel gezinnen en kinderen bezocht. Wij hebben goed geluisterd naar hun wensen en hierdoor is nu alles te vinden op de camping waar de kinderen blij van worden. Als uw kind blij is dan bent u dat toch ook? Ervaar het uzelf!

Welke campings op de Veluwe hebben een zwembad?

Op een vakantie mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Op onze camping op de Veluwe met zwembad is het mogelijk om een verfrissende duik te nemen. Jong en oud kan hier genieten in het water.

Waar kan ik bijzonder kamperen op de Veluwe?

Bent u wel eens toe aan iets anders of iets geks? Dan kunt u bij ons ook bijzonder komen kamperen op de Veluwe. Bij ons kunt u slapen in een drakenei en in een reuze holle boomstam. Kijk uit want de kinderen willen niet maar naar huis!

Welke familiecampings in Apeldoorn hebben een animatieteam?

Op onze familiecamping in Apeldoorn hebben wij tijdens de schoolvakanties een enorm enthousiast animatieteam rondlopen. Het programma is erg divers want er wordt gezellig geknutseld, gespeeld, gesport en nog veel meer! Nieuwsgierig? Hier vindt u ons actuele recreatieprogramma.

Wat zijn de goedkoopste campings in Gelderland?

Op Veluwecamping Het Schinkel kunt u goedkoop en betaalbaar op vakantie in Gelderland. Met een ACSI-card krijgt u bij ons korting en ook hebben wij vaak lastminutes en leuke aanbiedingen. Als u een goedkoop vakantiepark in Gelderland zoekt dan zit u bij ons goed. Ontvang altijd als eerste de leukste kortingen in uw mailbox door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Waar kan ik op de Veluwe kamperen met een kortingskaart?

Op onze camping kunt u heerlijk overnachten op één van onze comfortplaatsen. Beschikt u over een ASCI-campercard? Dan kunt u de kortingskaart bij ons gebruiken om nog voordeliger een overnachting te boeken.

Waar kan ik goed wandelen op de Veluwe?

Als we het over een natuurgebied hebben met uitgestrekte velden, prachtige bossen en met stuifzand dan hebben we het natuurlijk over de Veluwe. Een schitterend gebied om doorheen te fietsen, maar ook kunt u wandelen op de Veluwe. Vanaf onze camping loopt u zo de Hoge Veluwe op en kunt u genieten van alle flora en fauna. Een prachtige plek waar u goed kunt wandelen!

Wat is een leuke kindercamping in Gelderland?

Bent u op zoek naar een kindercamping in Gelderland waar u en de kinderen heerlijk kunnen kamperen? Het Schinkel heet u van harte welkom! We hebben veel faciliteiten voor kinderen, zoals diverse speeltuinen, zwembaden en enorme binnenspeeltuin. Ook met slecht weer kan er bij ons geravot worden. De kinderen vermaken zich uitstekend tijdens hun verblijf op onze kindvriendelijke camping in Gelderland!

Waar kan ik kamperen met kinderen op de Veluwe?

Op Veluwecamping Het Schinkel kunt u uitstekend kamperen met kinderen. Bij ons zijn er fijne faciliteiten aanwezig voor jong en oud. Daarnaast zijn er veel sport, spel en entertainment activiteiten waaraan kinderen, ouderen en gezamenlijk aan deel genomen kan worden. Ervaar het uzelf!

Op welke vakantieparken in Gelderland zijn er honden toegestaan?

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Gelderland waar u uw trouwe viervoeter mee naar toe kunt nemen? U en uw hond zijn op onze camping van harte welkom. Een camping waar u en uw viervoeter helemaal in de watten gelegd worden.

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!