Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Aanbiedingen en lastminutes

Vier het voorjaar op de Veluwe

Nergens is het voorjaar zo mooi als op de Veluwe. De natuur ontluikt, de vogels geven onophoudelijk de mooiste fluitconcerten en de temperaturen zijn ronduit aangenaam. Heeft u ook zo'n zin om er weer even helemaal uit te zijn? Heerlijk op pad met uw gezin om samen de mooiste nieuwe vakantieherinneringen te maken? Dan is het tijd om de Veluwe te ontdekken vanaf de gezelligste gezinscamping: 't Schinkel. 

Boek een lang weekend weg tijdens Pasen

Bent u een lang weekend vrij tijdens Pasen? Dan is dit het perfecte moment om te genieten van een lang weekendje weg op de Veluwe. Het voorjaar is een prachtige tijd om er even lekker tussenuit te gaan. Onze camping is dan weer groen en de bloemetjes staan er weer mooi bij. Het voorjaar is dan ook een mooie periode om een mooie wandel- of fietstocht in het Nationale Park De Hoge Veluwe te maken. 

Topvakanties beleef je samen

Op 20 maart begint de lente weer en na een periode van veel natte dagen, binnen zitten, thuis of op kantoor werken zijn we met z'n allen best toe aan wat ontspanning. Wij nodigen u dan ook graag uit op onze camping op de Veluwe waar u alles vindt voor een prettige vakantie met alle rust en ruimte, maar tegelijk volop mogelijkheden om de dagen actief door te brengen.

Speciaal voor de lente tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren hebben wij mooie arrangementen samengesteld. Zo geniet u voor een fijn bedrag van een topvakantie in eigen land. Dé kans om de 'big five' van Nederland te spotten of wandelend, fietsend of misschien zelfs steppend of op een e-scooter de Veluwe te verkennen.

Bekijk de beschikbaarheid in het voorjaar 

Hondvriendelijke camping

Heeft u een hond? Dan is het wel zo fijn om die lekker mee te nemen tijdens uw vakantie. Wij zijn een hondvriendelijke camping en dat gaat verder dan een waterbakje bij de horeca. Nee, wij ontwikkelden een supergave hondenspeeltuin waar uw hond zich volop kan uitleven. Bovendien zijn er op de camping nog veel meer faciliteiten zodat het uw hond aan niets ontbreekt. Niet alleen de kinderen en uzelf, maar ook uw hond kan zo snel nieuwe hondenvriendjes maken!

 

Wat is er te doen op de camping?

Tijdens de schoolvakanties in het voorjaar (Pinksteren, Hemelvaart) zal ons animatieteam ervoor zorgen dat er van verveling geen sprake is. We gaan knutselen, sporten en spelen en zorgen er voor dat iedereen een heerlijke vakantie beleeft. Wist u dat wij onze camping tijdens vakanties omtoveren tot een kinderkoninkrijk waar alles draait om de kids? Bijkomend voordeel, de ouders hebben tijd om rustig een goed boek te lezen, een heerlijke barbecue voor te bereiden of gezellig een wijntje te drinken met andere vakantiegangers. 

Bijzondere overnachtingen op de Veluwe

Wilt u echt onvergetelijke momenten creëren met de kids, boek dan uw vakantie in een DrakenEi op Veluwecamping 't Schinkel. Deze bijzondere overnachtingsmogelijkheid is zeer populair voor korte uitjes van bijvoorbeeld één of twee nachtjes. Toch liever iets meer comfort? Kies dan voor een koninklijk verblijf oftewel vakantiebungalow met eigen keuken, badkamer en veranda. Maar natuurlijk bent u ook welkom met uw eigen kampeermiddel. Onze ruime kampeerplaatsen van 100m2 bieden volop ruimte en de kampeerveldjes zijn bovendien voorzien van speeltoestellen. 

Camping Veluwe 't Schinkel

Voorjaarsactiveiten op de Veluwe

Voor echte natuurliefhebbers is het echt genieten tijdens het voorjaar op de Veluwe. Terwijl de bladeren aan de bomen weer groen worden en het heideveld weer vol komt te staan geurige bloemen geniet u hier van de eerste zonnestralen van het voorjaar. Een ding is zeker, u zult genieten van de omgeving. Echter worden er ook tal van leuke voorjaarsactiviteiten op de Veluwe georganiseerd. Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe zorgt elke maand voor leuke activiteiten waaraan u vanaf ons vakantiepark kunt deelnemen. Neem de kinderen bijvoorbeeld mee naar het Jachthuis Sint Hubertus voor een rondleiding of zoek samen met een natuurgids naar dierensporen. Er is nog veel meer te doen:

  • Fietstocht langs kunstwerken op de Veluwe
  • Indrukwekkende jachthoornblazers aanschouwen
  • Deelnemen aan een mossenexcursie
  • Een wandel- of fietsexcursie door de natuur vanaf Schaarsbergen

Bekijk het complete overzicht en ontdek wat er tijdens het voorjaar allemaal te doen is in de omgeving van ons vakantiepark.

Waar komt u vakantie vieren op de Veluwe?

Wilt u vakantie vieren op de Veluwe dan nodigen wij u hartelijk uit op de gezelligste camping op de Veluwe: 't Schinkel. Van jong tot oud en zelfs de honden beleven hier de fijnste vakanties. Op de camping is het elke dag gezellig, tijdens vakantieperiodes bruist het volop met onze animatie en kinderen en buiten de vakanties om is het een fijne plek voor senioren of gezinnen met kleine kinderen.

Vanaf de camping bent u binnen enkele minuten midden op de Veluwe waar u kunt wandelen, fietsen, paardrijden, steppen en nog veel meer. Ook kunt  u erop uit trekken voor een stedentripje, een bezoek aan een museum, dierentuin of speeltuin of actief op pad om bijvoorbeeld te golfen. 

Komt u dit voorjaar naar de Veluwe?

Boek hier uw vakantie op 't Schinkel!

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!