Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Tip: Boek een koninklijk verblijf!

Mooie camping bij Apeldoorn

Bent u op zoek naar een camping Apeldoorn? Dan zit u op Camping 't Schinkel aan het juiste adres. Deze leuke gezinscamping in de buurt van Apeldoorn beschikt over alle faciliteiten om uw vakantie een geslaagde vakantie te maken. Kijk maar eens wat er allemaal te doen is op en rondom de camping.

Wat te doen op camping Apeldoorn

Op camping Apeldoorn is van alles te doen voor jong en oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere duik in het zwembad. Hier kunt u op warme dagen heerlijk afkoelen in het frisse water. En de kids kunnen al hun energie kwijt in het water en op de glijbaan. 

Recreatie op de camping

Ook een aanrader: het recreatieprogramma. Op de camping wordt tijdens de schoolvakanties door het recreatieteam, ook wel de hofhouding genoemd, een spectaculair animatieprogramma opgesteld. Knutselen, sporten, dansen en nog veel meer leuke activiteiten komen tijdens dit recreatieprogramma aan bod. Superleuk voor kinderen van alle leeftijden!

De omgeving van camping Apeldoorn

Ook in de omgeving van Camping 't Schinkel is heel veel leuks te ondernemen. Misschien wel het leukst uitstapje van Nederland is maar een klein stukje van de camping verwijderd: de Apenheul. Bekijk hier allerlei apen, aapjes en andere klimbeesten. En misschien komt er nog wel een op uw schouder zitten!

Ontdek de omgeving per huifkar

Ook erg leuk om te doen; een huifkartocht door de omgeving van het vakantiepark. In de omgeving zijn er meerdere op- en afstapplaatsen. De tocht duurt ongeveer 75 minuten en onze koetsier laat u de mooiste plekjes zien in unieke natuurgebieden. Deze huifkartocht is ook leuk voor uw kinderen. Ze mogen om de beurt plaats nemen naast de koetsier op de bok, een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten! 

Camping Apeldoorn

 

 

 

Camping Apeldoorn glijbaan

Pretpark voor het hele gezin

Ook heel leuk als u met het gezin op vakantie bent is een bezoek aan de Koningin Julianatoren. Ga samen met Jul en Julia op avontuur in dit prachtige attractiepark. Achtbanen, motorbootjes en een doolhof zijn een kleine greep uit het aanbod attracties. U kunt uw dag zo spannend en avontuurlijk maken als u zelf wilt!

Boek nu uw camping Apeldoorn

Genoeg te doen op en rondom de camping dus. Wacht daarom niet langer, en boek nu uw vakantie op camping Apeldoorn. Want een plekje op camping 't Schinkel betekent een plekje op een van de mooiste campings van Nederland. We zien u graag snel op onze camping.

Boek nu camping Apeldoorn

Uniek overnachten in een gezellig DrakenEi!
Kamperen op zeer grote plaatsen en ruime velden
Op 15 minuten van de beste Veluwse attracties
De leukste kindercamping van de Veluwe
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!